Tdk


Bu haberin ses getirmemesinin sebebi taraftarların herhalde kafalarında bu sene Galatasaray'ı bitirmiş olması. Hani uzun zamandır bu takım ile ilgili bir haber yazmıyorduk, yine yazmayacağız zaten. Bana göre konu mühim.

FCN Blog'un haberine göre Galatasaray stad açılış maçını Ajax ile oynayacakmış. Gerizekalılık işte. Sanki dalga geçiyorlar taraftarlarla. Stad'a Rijkaard ve Neeskens'i falan da çağırırlar. Başkan'ın yanında oturur maçı izlerler. Onlar izlesin de başkan orada oturmasa keşke.

İşin güzel yanı Ajax efsanelerini de bu maçta görme imkanımız. Henüz ustalar kovulmadan önce çok dile getirmiştim. Ajax'ı düşünmeyip bir başka Hollanda ekolü Barcelona gelsin, Cruyff da getirilsin, stad açılışını futbol tanrısı ile yapalım demiştim. Ustalar gönderilince tabi skimde olmadı artık açılış maçılış. Yine de Ajax'ı duyunca heyecanlandım. Van Basten zaten eski mabede gelmişti. Belki bu sefer Cruyff da gelir. Gerçi bu güzel adamların, bu adam olmaz klübün stadına gelmelerini de istemem o ayrı... Galatasaray'ın utanç verici klüp yapısına bakınca Ajax'ı düşünmeleri garibime gitti.

1 yorum:

L dedi ki...

normalde benim bu haberi öğrendikten sonra ne tepki vereceğimi ve bir an önce bloga yazacağımı biliyorsun. en azından benim gs'yi kafamda nereye ittiğimin göstergesidir, evet.