Cık


Şu konuyla ilgili açtığımız 147. başlık, ama göstermek lazım. Inter topladığı bütün kupaları formasına logo olarak işlediği için son kazanılan Dünya Kulüpler Geyik turnuvası logosunu alınca nereye koyacak diye sormuştuk 5 ay önce falan. Sonra Lappap konduğu zamanki fotosunu Behzat Ç başlığı altında paylamıştı. Linke tıklamayanlar o başlığın altında Behzat Ç muhabbeti döndürmüştü, bir önceki Inter başlığının altına bir sürü link gelmişti bu resmi gösteren falan... Yine aynı komedi olmasın diye Lappap'ın link ile paylaştığı fotoyu yukarıya koyuyorum.


Evet; Leonardo'nun başa geçtiği imza töreni aynı zamanda bize logo dizilimini de gösteriyordu. En azından biz öyle biliyorduk, ancak değiştirmişler. Bologna'ya 4 attıkları maçta logoların nasıl dizildiğini artık kesin olarak öğrendik. Bir daha değiştirsinler, yine yazarız. Ben ilkini daha çok beğenmiştim. Bu yenisi Nike'ı marke etmiş biraz. Ayrıca P'nin üzerinde nokta gibi durmuş.

4 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Alah'tan, UEFA'nın da ŞL ile ilgili böyle bir âdeti yok. Öyle bir şey de olsa, forma, mareşal üniforması gibi olurdu. Her yerde bir apolet falan...

pepino dedi ki...

kimse soylemiyomu bunlara kötü oldu birini kola koyun falan diye anlamadım bitek bana mı bu kadar igrenc geldi acaba

koysalar kola ikisini de iste tertemiz

Selocan dedi ki...

Kola koymuyorlar nedense. Bence de çirkin.

L dedi ki...

abi birini kola koy amk, çözülsün, ki konuyla ilgili postlardan birinde zamanında kola logo koydukları formadan bi örnek koymuştum. kendileri yapmış yani. onu da mı kimse hatırlamıyo. komik.