FFF


Hakikaten siz manyak mısınız ? Bu nasıl bir formadır. Bu nasıl bir güzelliktir. Nike'ın geleceği ile ilgili güzel bir tüyo bu forma. Nasıl formalar yapacaklarına dair... Adidas'ın Almanya'dan sonraki en uzun süreli ilişkisini bitirdi ve bunun şerefine Fransa'ya yüzyılın formasını yapmışlar. Marifet tasarım değil. Marifet böyle bir forma yapmayı düşünebilmek. 10 üzerinden 11 veriyorum. Nike giyeceğimiz günleri iple çekiyorum. Tenis mi oynayacaksın, golf mü oynayacaksın birader. O siyah yaka, fena hakikaten.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Boşuna demiyoruz amk fff Fransa Futbol Federasyonu fff diye eheh.

Almak lazım bunu, süpermiş harbiden. Fransa'nın retro formaları da süper ayrıca.

Zoma dedi ki...

yıllardır dönen geyik var ya "günlük hayatta da giyilebilecek forma". bugüne kadar yalanmış o. ilk defa bu tanıma uyan bir forma görüyorum. al sevgiliyle buluşmaya giderken giy resmen. nike çocuğu koymuş.

L dedi ki...

abi şöyle bi 84 almak var. üf. nette bazı yerlerde bulunuyo onlar da... para işte.

pepino dedi ki...

bu biraz abartı olmuş ya antreman polosu gibi duruyo. fransa forması dedigin ustunde kırmızı beyaz detaylar da olması lazım bence. bide maviyi niye bu kadar koyu yapmıslar anlamadım lacıvert olmus resmen

L dedi ki...

abi 1: zaten son home formaları da çok koyuydu. onda anormallik yok.

2. zaten klasik fransa forması mavi üstüne kırmızı-beyaz eklemelidir, yıllardır her kreasyon böyleydi. şimdi böyle bi farklılık denemeleri güzel olmuş.

Burak Eken dedi ki...

Forma çok güzel ama "Fransa" denince, insan, kırmızı-beyaz detaylar da bekliyor.