FFF#2


Bu sefer resmi tanıtım yapılmış, çok da güzel fotolar var altta vereceğim linkleri. Hani bunun kırmızısı-beyazı diyenler için kol uçlarına kırmızı eklemişler. Fakat kırmızıyı sanıyorum kol uçlarını kıvırınca görebiliyoruz. Yani formanın kolları dışarıdan düz laci inerken, kol ucunu kıvırınca kırmızı oluyor diye anladım ben. (Bu maç içinde takımın standart görüntüsünü bozabilir, fakat müthiş bir ayrıntı) Beyaz şort ve kırmızı çorap ile de Fransa formasıyım ben diyor zaten. Bir önceki postta benzetemeyenler tüm kombinasyonu görünce benzetmişlerdir sanırım. Nike bunu yaparken hiç karmaşaya baş vurmamış. Sadelikten ödün vermemiş. Akıllı herifler. Bir sonraki formaya meşhur çizgileri de eklerler merak etmeyin.


Bu arada yaka siyah değil, daha koyu bir ton lacivertmiş. Sırt kısmında ton farkı ile yaratılmış enine bantlar mevcut. Kumaş kalitesine falan hiç girmiyorum. Kaşmir sanki anasını satayım. Kısa zamanda gidip yerinde incelemek lazım. Footballove ve FSC'e girin detaylı resimleri inceleyin.

7 yorum:

KoKo B dedi ki...

daha iyisini görmedim!

Selocan dedi ki...

Aslında İngiltere DK formaları ile bir tutardım ben bu formayı, ama tabi bunun teknolojisi ve kumaş kalitesi çok daha ileridedir. Sanıyorum ben de daha iyisini görmedim.

L dedi ki...

o gün "nerde kırmızı-beyaz" diyenler sanırım geri adım atar bu hali görünce.

Burak Eken dedi ki...

@Enjoy The Lappap:

Şahsen, benim geri adım attığım filan yok. Forma çok güzel. Özellikle şort ve çorap kombinasyonuyla hârika. Ama hâlâ söylüyorum: Fransa'nın formasında kırmızı-beyaz desenler olmalı.

L dedi ki...

abi tamam, olmalı. da neye göre? yıllardır öyledir zaten evet ama, o tasarlayan adamlar bunun farkında değil mi sence? ve bu formayı böyle yapmalarının sebebi, tam da senin bahsettiğin o kırmızı-beyaz katkısı. ters açıdan ele alıp, formaya kırmızı-beyaz eklememişler bu kreasyonda. mantığı anladın öyle değil mi? sevmemiş olabilirsin, ama olayı anlamak bu kadar zor olmamalı.

Muratonovic dedi ki...

daha once giymisler miydi bilmiorum ama ben dun ilk kez Brezilya karsisinda gordum formalari.. Fotolardakinden cok daha guzel olmus, yaka detaylari ve sadelik super.. Acaba kumasi nasil ?

Yeni bir forma trendi olusturabilir bu formalar.. Bakalim Turkiye'de hangi takimlarda gorecegiz bu tip formalari ...

L dedi ki...

ilk kez giydiler dün evet. valla istanbul'daki mağazalarda yakında görülür sanırım.