Nikileaks



Aslında takipçisi olmak lazım bu durumun. Sızıntı büyük çünkü. Sitenin iddiası formaların gelecek seneki formalar olduğu. Ancak bu kadar erken resimlerinin sızması büyük sıkıntı takımlar için. Kim almış, kim vermiş ve kim sızdırmış. Enteresan... Juventus Away hariç bildiğin fotoğraf kesinliğinde taslaklar. Juve'nin ki de birebirdir de işte daha az kaliteli. Bakalım birileri FSC'yi işletmemişse büyük bir Nike kökenli sızdırma yaşanmış.


Arsenal forması olması gerektiği gibi. Barcelona forması ise forma ve tasarım olarak güzel, ancak Barcelona'nın forması değil. Kalın yapın şunu ağalar. Juventus away mükemmel. Eski renkleri pembeyi hakikaten "ince" düşünmüş ve uygulamışlar. Tabi beyaz away yapıyorsan çubuklu home formanın siyah ağırlıklı olması şart oldu artık. Manchester forması bu senekinden daha erkeksi (ne demekse), çok daha sade. Yakalarını özellikle çok beğendim.

5 yorum:

rtamer18 dedi ki...

aslında gerçekten büyük sızıntı büyük ihtimal değişicektir formalar hiçbir takım bu riske girmez

Burak Eken dedi ki...

Formaların doğru olduğunu kabul ederek yorumlayayım.

Barcelona: İnce çubuklunun b..unu çıkarmışlar. Bu ne be?

Manchester: O yaka, sadece beyaz ya da sadece siyah olsa, çok güzel olurmuş. Ama böyle olmamış.

Juventus: Yine mi pembe desenler?

Arsenal: Logonun etrafındaki şekiller, çok hoş bir hava katmış. Aralarındaki en güzel forma bu.

Selocan dedi ki...

Barcelona ve Arsenal konusunda katılıyorum. Ancak Man U hem beyaz şort hem de siyah çorap kullanan bir kulüp. O sebeple yakasında bu 2 rengi kullanması hoş olmuş. Mesela bu seneki sadece beyaz yaka ve çizgiler siyah şort, çorapla giyildiği zaman siyah-beyaz dengesini sarsıyor.

Juventus keşke daha çok kullansa şu pembeyi, o konuda da katılamadım sana. Adamların mis gibi kuruluş rengi var. 3rd formada veya böyle beyaz awayde detay olarak kullansınlar işte.

L dedi ki...

abi adamların hazır farklı rengi var elde, kullanırlar tabii. bjk gibi mi yapsınlar.

pepino dedi ki...

buyrunn:

http://data.shootgoal.com/userfiles/bbs/201012/30/6422518289.jpg