Pedriel

Trabzon da forma hususunda sıkıntılı takımlardan. Gören görüyordur zaten. Birinci forma niyetine giyebilecekleri çok fazla şey var, her sezon birini giyseler de olur, fakat onlar bir sezonda iki tanesini birden kreasyonda tutabiliyor. Hem çubuklu hem parçalı misal. Ya da hem West Ham usulu bordo-mavi, hem parçalı. Bu sezon ilk saydığım şekil var mesela. Yanına da bi' bordo düz, bir beyaz, bir de gümüş. Hadi dörde indirseler gene iyi.

İç saha formalarında durum buyken, diğer parçalarla son dönemde güzel işler çıkabiliyor. Kimin işi bilmiyorum ama, gayet iyi hamleler. Geçen sezon bir Antalya maçında (ki blogda yazdık ama, şimdi kim bulacak anasını satıyım) beyaz forma-bordo şort giydiler. harikaydı. Aha dur lan buldum, şuydu.

Geçen hafta Sivas deplasmanında, çok doğru bir forma tercihi yaparak bayağı bir şaşırttılar aslında. Sivas'ın beyaz altı kırmızı şortuna karşılık bordo forma-mavi şort (bordo çorap hem de). Bizde bu açık-koyu vs koyu-açık olayı pek yerleşmediğinden, her gördüğümüzde sevindirik oluyoruz. Hele bunu çoraba da yansıtmak. Of of.


Bu hafta yine deplasmanda oynadıkları Manisa maçında da benzer bir kombinasyona gittiler. Bir nevi çorap ve şortun renkleri yer değiştirdi. Ki bu da ayrı güzel olmuş. Çünkü bunun pek örneği yok etrafta. Örnekleri ise şunlar:



Trabzon bu kombinasyonu daha kaç kere giyer, ya da hiç giyer mi, bilinmez. En azından bir kere yaptılar ve çok da güzel oldu.

3 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Dünkü kombinasyona resmen aşık oldum!

L dedi ki...

keşke daha fazla giyecek olsalar la.

Burak Eken dedi ki...

Bir de; bu iki kombinasyon da katalogda yok. Peki GS neden... Aman, boş ver.