3


Dün gece Miami-Magic maçını izleyeyim diye mekan ararken, bu şekilde biteceğini hiçbir şekilde tahmin edemezdim. Heriflerin tarihindeki en büyük 2. geri dönüş oldu, ki önemi çok daha büyük. 1. Orlando takas sonrası falan derken, şu anda Doğu'da 4. sırada. Bir yükseliş, bir gaz lazım(dı). Bu oldu. 2. Heat son 4 maçında 3. kez yenildi ve üçü de aynı sebepten:Son topları kötü kullanmak. Dün ilk olarak Bosh üçlük denedi, sonra Lebron bomboş kaldı, yine sokamadı falan. Velhasıl, bu yenilgi onları da bayağı bi' sarstı ve bu da Magic için avantajdır.

Bir yandan da Hedo sıkıntısı var. Önceki maç zaten atılmıştı, dün de önce çok kötüydü, sonra faul problemine girdi ve son 20 saniye haricinde 4. periyodda oyuna girmedi-acaba girse, geri dönüşü engeller miydi. Sonuç da ortada. Kimileri ciddi ciddi, Magic'in Hedo'suz daha iyi olduğunu iddia ediyor, ve dünkü maç da böyleleri için büyük koz. Hedo bi' an önce toparlamalı abi. Cidden sıçıyor.

Bibby'nin Heat'e beklendiği kadar katkı veremeyeceği yönündeki tahminim dün itibariyle iyi bir giriş yaptı ama, gerisi önemli. Bu herifler 3 tane süper-yıldız denebilecek adamla ne yapacak, çok merak ediyorum. Riley gelse bari, biraz bağırır eder. Bi'şeyler olur gene. Son olarak da, Magic deplasmanda hep siyah formayı giysin lan. Buradan yetkililere sesleniyorum yani.

0 yorum: