Az


7. Hakan Günday kitabına az kaldı. 2010 sonundan beri bir bekleyiş vardı, bu yılın başlarında da "Mart gibi çıkacak" söylentisi dolaşmaya başladı. O ara şunu gördük, hem giriş hakkında fikrimiz, hem de isim için elimizde ipucu oldu. Dün de ekşi'de şu yazıldı. Çok fazla düz mantıkla gidersek, yeni kitabın Azil ile bağlantısı olabileceğini düşünürüz, fakat hakikaten çok düz olur. Bu konuda 1-2 şey daha söyleyebilirim, ama spoiler falan olabilir. 1 kişinin bile olsa okuma zevkini sikmek istemem.
Kesin olan şu ki, 1 ay içinde kitap elimizde olacak. Yine siyah ağırlıklı bir kapak görürüz diye tahmin ediyorum.

Bazıları "ay nerde kaldı, çok ara veriyor" falan diyor ama, Ziyan eylül 2009'da çıktı. Şu anda Mart 2011'deyiz. 1.5 sene ediyor hemen hemen. Adam "ilk albümü patladıktan sonra 6 sene albüm çıkartmayan nu-metal grubu yavşaklığı" sergilemiyor ya, daha ne istiyorsunuz amınakoyym.

Başka ne var, şu var, bilen hatırlasın, bilmeyen görsün. Kinyas ve Kayra gibi bir kitabın devamının tiyatro sahnesinde gelecek olması, açıkçası çok (buraya birkaç tane daha "çok" koyun) ilginç bir tecrübe olacak. Umarım fırsatım olur izlemek için. Ayrıca şu var, ne olduğunu pek anlamadım sitenin, ya da oluşumun, fakat yıllar sonra bana en sevdiğim yazarın sesini duyma, kanlı canlı neye benzediğini görme şansı verdikleri için kendilerine bayağı bir müteşekkirim. Bu kadar sene oldu, ve ben Hakan Günday'ın sesini duymamıştım. O kadar da aramama rağmen. Video vs yani.

Edit:Şimdi de 12 Nisan haberi var.

Edit 2: Kitap kesin olarak 12 Nisan'da piyasada. Ve de şu var.

0 yorum: