Cızık


Ajax'ın taraftarlarının Adidas 3 çizgiye çok karşı çıktıklarını biliyoruz. Ancak Adidas bu; büyük marka, taraftarı dinlemiyor artık. 3 Çizgiyi formalarında kullanıyorlar. Ligde de, Avrupa'da da 3 çizgili formaları ile oynuyorlar. Ancak Adidas, taraftarı biraz önemsemiş olacak ki ligdeki maçlarda şort ve çoraplarda Adidas çizgilerini kullanmamış (bkz: aşağı). Fakat tabi ki Şampiyonlar Ligi gibi reklamın kralını yapacağın bir organizasyonda şort ve çorapların çizgili versiyonları kullanılıyor (bkz:yukarı).


Zaten forma üstüne o çizgileri koyduktan sonra şort ve çoraba koymamışsın ne fayda. Biraz çocuk kandırmak gibi olmuş o. Fenerbahçe'nin de 100. yıl formasını hatırlarsınız. Çift taraflı; bir tarafı çubuklu, diğer tarafı altın renkliydi. Altın formanın ligdeki maçlarda çizgisiz ve desenli versiyonu kullanılıyordu, ancak Avrupa maçlarına Fenerbahçe o formanın 3 çizgili halini ve desensiz versiyonunu giyerek çıkıyordu. Tabi o çift taraflı falan değildi. Bunu da hatırlatalım tekrardan.

2 yorum:

rtamer18 dedi ki...

yalnız şu realin mora her sene hastayım adamlar çok sexi bi imaj yakalıyo hele ronaldo üzerinde :D yanlış yorumalara yol açmaz inaşallah bu yorumda bu real madrid her sezon formaları belli dimi beyaz-siyah mor dışında forma yapmıyolar mı bunlar tüm fifalarda aynı formalar var insanın canını sıkıyo :D

Selocan dedi ki...

Moru bayadır yapmıyorlar be hacıt. Siyah Lacivert falan takılıyorlardı epeydir. Mor güzel nostalji oldu