Rezalet Ki Ne Rezalet

Olaya ilk değinen FootbalLove'dan Koko B abimiz. Ki bu postu da ondan izinle atıyorum. Resim de ordan. Çok klişe bir cümleyle hayretimi belirtmeye girişiyorum:Ben hayatımda böyle bi'şey görmedim. Göreceğimi de sanmıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam, 2002'de Bayern Münih'in bi' deplasman formasını unutma hadisesi vardı. Ama bu onu geçti. Omuz kısmına baksan zaten anlayacaksın abi eski forma olduğunu. Oradaki mavilikten çakarsın. Ulan kimse mi görmedi şu farklılığı? Malzemeci görmedi? Takım arkadaşları görmedi? Hakem anlamadı? Hoca ve yardımcılar fark etmedi? Rakip anlamadı? Hiç mi dikkat etmiyorsunuz lan. Federasyon hemen bu rezillik için soruşturma açmalı abi. Manzaraya gel. İnşallah birinin piçliği filandır da, en azından anlamlandırabiliriz hadiseyi. Yoksa bu kadar dikkatsizlik... Çoğilginç Hilmi abi. Acaba maç sonunda filan ilk fark eden ne dedi, ne yaptı.

5 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Bir eksiklikten ya da -dediğin gibi- birinin piçliğinden... Baksana, baskılar falan da yapılmış. Mesela o formada Dünya Şampiyonluğu logosu hiç yoktu, ama bunda var. Adamlar resmen o formayı bu maça hazırlamış. Vardır bir haltlar...

Selocan dedi ki...

Bana Tech-fit hadisesi gibi geldi. Maçta bir tek onun forması tech-fit sanki. Belki yeni formaları tech-fitli yapmamışlardır, o da onu giymek istemiştir vs...

Selocan dedi ki...

He şunu yazayım. Sene 2011

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

ben diyim abi. adam milli maçlarda techfit ten başka bişey giydimi? giydini gören oldumu? olmadı büyük ihtimal. ve adam yine tutturdu ben techfit giyicem diye, sonra ispanyanın yeni formalarının techfit versiyonu çıkmadı veya o maça yetişmedi. adamda mecbur eski formayı giydi. hadise budur kanımca.

L dedi ki...

o forma oraya nasıl karışır abi. normal şartlarda neredeyse sıfır ihtimal. demek ki bi kasıt var. ve bunun amacı ne acaba?