Scott


Bir ay önce şu postta Trabzonspor'un ana renklerinden yarattığı yeni kombinasyonlardan bahsetmiştik. Güzel denemelerdi. Şimdi elimizde bu denemelerden bir tane daha var. Gençlerbirliği ile oynadıkları maçta beyaz forma- açık mavi şort-açık mavi çorap kombinasyonuyla sahada yer aldılar ve bu da gayet şıktı. Tam olarak kim karar veriyor bilemiyorum ama, yeni şeyler denemesi açısından kendisini çok çok takdir ediyoruz. Hele bu denemelerden biri yerleşirse, daha da güzel olabilir.




Geçen sezon da buna benzer bir beyaz forma-bordo şort yapmışlardı. Antalya deplasmanında. Ama blogda aramama rağmen bulamadım. Sonra bulursam, linki basarım burdan. Ya da dur, netten göstereyim, aha şu.

Yanlız ufak bir sorun var. Formadaki mavi ile, şorttaki mavi aynı tonda değil. Formada omuzlardan inen şerit az daha koyu. Buna belki el atabilirler. Sonuçta farklı yerlerde de kullanılsa, tonu sabitleştirmeleri gerekir.

Özetlerde formayı gördüğümde aklıma ilk olarak, West Ham'ın bu sezonki away forması geldi. Bunu görüp de esinlenmiş olabilirler. Hiç sorun değil. Çünkü biz beyaz başta olmak üzere, deplasman formalarını dümdüz, tek renk kullanmaya alışık olduğumuzdan, bu tip kombinasyonları ancak başka takımların formalarını örnek alarak giymeye başlayabiliriz.

2 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Trabzon'un kombinasyon denemeleri iyi de, bir de şu home olayını oturtabilseler...

Bence forma konusunda Türkiye'nin tek gerçek lideri, Kayseri'dir.

L dedi ki...

abi kayseri bayağı iyi de, 2 nokta var:

1. düz kırmızıyı kesicek

2. away'leri çok fazla giyiyor. onu ayarlamalı