Karim


Benzema kararsız insan vesselam. Forma numarasında bir türlü istikrarı sağlayamamış, tıpkı oynadığı oyun gibi. Üstteki fotoğrafta ''19'' numara ile görüyorsunuz aleminin en overrated golcüsünü. İlk günlerinde, tıpkı Lyon'daki ilk günlerinde olduğu gibi 19 numarayı giyiyordu. Ne yalan söyleyeyim ona en çok yakışan numarayda buydu.


19 numaralı formayı giyeli daha 1 ay olmuşken ; Real Madrid, Robben'i satarak bir anlamda 11 numarayı boşa çıkarıyordu. Ehh adam zaten fırsatçı oyuncu, bu durumu görünce hemen üzerine geçiriyor ilik gibi formayı... 11 numara ile gösterdiği performans pek iç açıcı değildi açıkçası, altın bidon olma yolundaki ilk adımlarını bu sırt numarası ile attı.


11 numara ile geçen başarısız sezonun ardından Benzema, Raul'un gitmesini fırsat bilip ; 7 numarayı kapan Ronaldo'nun 9 numarasını tereyağından kıl çeker gibi rahatça aldı. ''9''onun Real Madrid kariyerinin üçüncü sırt numarasıydı. İki sezonda üç tane farklı numara ! Herif boşa çıkan her forma numarası için tehdit oluşturuyor resmen. Aslına bakarsanız bu forma numarası değişimi Benzema'nın içinde bulunduğu ruh halini tanımlamak için bize bir fırsat veriyor. Beklentileri karşılayamama, taraftar önünde küçük düşme, vs. gibi olayların onun üstünde bıraktığı kötü etkiden kaynaklanıyor bu değişimler. Hani kadınlar kendilerini kötü hissettikleri zaman kuaföre gidip saçlarını boyatırlar ya değişim amaçlı, Benzema'nın ki de o hesap bir bakıma. Ancak kardeşim daha iki tam sezon olmadan üç tane forma numarası da çok be yeaa.

2 yorum:

L dedi ki...

aga boya değil de, kafadaki çızıkları arttırabilir iyi hissetmek için.

anilka23 dedi ki...

o çızıkları araştırdım ben, adidas ile olan anlaşmasından dolayı çızdırıyormuş(kolpaya gel).