Mia Hamm

Formaseverler, ya da daha geniş bakarsak, futbolseverlerin forma konusundaki önceliklerinden biri, bahsi geçen formanın maç harici de, bir tişört gibi giyilebilmesidir. Formayla çok alakası olmayan biri bile, şıklığına tav olup, edinebiliyor formayı. Mesela son Fransa forması için bu şekilde birçok yorum vardı. Onu üreten Nike, yine buna benzer bir icraat yapmış.




Nike, mesela Erkek Futbol takımı'na, genelde şık formalar yapar. Daha bir özenir. Sebebi ortada. Kadın takımı için de, mesela hatırladığım şu vardı, zamanında koymuşuz. Ne kadar güzel. 3 renkleri olmasına karşın, altın renkle böyle bir deneme. Şimdi de herhangi bir tişörtten, ya da bir tenis kıyafetinden farksız bu formalar.

Tabii artık Kadın takımlarının formaları, vücuda daha oturan şekilde yapılıyor. Kesimler daha uygun. Ki artık erkeklerde de öyle, malum. Kollar kısa filan. Daha rahat ediliyor sahada. Son olarak, lacivert formada da detaylar kırmızı yapılarak, yine 3 rengi de kullanmışlar 2 formada da. Buna dikkat etmeleri çok güzel. Ayrıntı için ise şurdan.

3 yorum:

Selocan dedi ki...

Kalıp mükemmel ama kulüp takımlarının reklam geyiği yüzünden uygulanabilir olmayabilir.

L dedi ki...

abi bu kalıbı kullanmak isteyen adam, reklamı da ona göre ayarlar. kullanmazlarsa da milli takımlar yeter bize. harika bu.

Burak Eken dedi ki...

Nike abarttı.