Khloe


NBA heyecanını ekranlarının başında takip edemeyenlere Lappappa Blog'tan amme hizmeti. Artık günün öne çıkan performanslarını bu adresten takip edebilirsiniz...

HAZIRLAYAN : İLKEM ACUR | twitter.com/kimkardashian

GÜNÜN PERFORMANSLARI

Nate Robinson(OKLAHOMA CITY THUNDER)

27 dakika havlu sallamak, 2 kez takım arkadaşının üstüne düşmek (Denver karşısında, Durant'in arkasında)

Khloe Kardashian(LOS ANGELES LAKERS)

198 ruj darbesi (New Orleans karşısında)

GÜNÜN YILDIZI

NATE ROBINSON
Oklahoma City Thunder, güçlü rakibi Denver'ı kendi evinde 107 - 103 yenerek play-off ilk tur serisinde 1-0 öne geçti ve saha avantajını korudu. Maçın kazanılmasında en büyük kahraman Kevin Durant gibi gözükse de görünmeyen kahraman ; Nate Robinson idi. Nate takıma kenardan getirdiği ''sinerji'' ile maçın kazanılmasında önemli bir rol oynadı. Özellikle havlu sallama konusunda gösterdiği performansla izleyenleri büyüleyen Nate Robinson'ın son  anlarda heyecandan arkadaşlarının üstüne zıplaması ise görülmeye değerdi. Tam 3 kez kenarda zıplama teşebbüsünde bulunan Nate, bunlardan 2 tanesinde Perkins'in üstüne düşerek inanılması zor bir başarıya ulaştı. İşin ilginci Nate Robinson tüm bunları yaparken koç Scott Brooks tarafından hiç oyuna alınmadı, zaten bu sebepten dolayı günün yıldızı oldu kendisi.

HANGİ TÜRK SAHADAYDI ?

Geçtiğimiz günlerde Adnan Hoca tarafından fahri olarak Türk ilan edilen Kardashian ailesinin şirin neferi Khloe Kardashian takımı Los Angeles Lakers'ın New Orleans önündeki mağlubiyetine engel olamadı. İnsanüstü bir ruj sürme performansı sergileyen Khloe kusursuza yakın bir maç çıkarttı. Ancak bu performansa rağmen, Hornets'li oyunculardan hiçbirinin dikkatini dağıtmayı başaramadı. Ortaya koyduğu emeğin meyvesini alamayan Khloe, maçın sonlarına doğru kocası Lamar Odom ile ikili bir kavgaya tutuştu. Phil Jackson'ın araya girmesiyle engellenen kavga Khloe'un rujunu kırmasına sebep oldu.

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies maçında ise sahne alan yine bir Türk'tü. Maçtan önce seyyar hot dog arabasıyla AT&T Center'ın çevresini mesken tutan Sosisli İsmail, tanesi 1.99 dolardan olmak üzere tam 237 tane hot dog satmayı başararak bu alanda yeni bir rekora imza attı.

GÜNÜN BLOKU

Maalesef dün gece kimse blok istatistiği elde edemedi. Aslında blok koyan bir kaç tane insan evladı var ama ben onları blok kategorisine koyamıyorum. Üzgünüm sevgili basketbol topu sevenler.

GÜNÜN ASİSTİ

Günün asistinin sahibi ise İsmail Şenol oldu efenim. Dün yayına girmeden önce verdiği NBA kuponuyla hayatımı değiştirdi kendisi, tebrikler İsmail !.. Bir dakika bir dakika, kupon tutmamış. Ulan İsmail! Yine tek maçtan yatmışız ameke.

GÜNÜN SMACI

Ne smaç mı ? O da ne ?

0 yorum: