Tino Costa


Maç saatinde yolda olmamın da büyük payıyla, ancak girebiliyorum şu postu. Yoksa maç bittiği, ya da resimler düştüğü anda girerdim. Çünkü büyük hadise var aga.


Bu kadar senedir futbol izliyorum, Real Madrid'in böyle bir kombinasyonla sahaya çıktığını hatırlamıyorum. Siyahı ya da diğer koyu renkli deplasman formasını hep tek renk giydiler. İstisnası varsa da, gözden kaçmış demektir.



Kısa süre önce Selocan şöyle bi' post girmişti. Bayağı şaşırmıştık, ki buna ne demeli? Real Madrid'in tamamen tek renk görünmesine fazlaca alışığız. Ki iki parça arasında hiç alaka yok;ama mecbursunuz. Biri siyah-fosforlu sarı. Diğeri beyaz-mor.


Daha önce böyle bir kombinasyonu hatırlamıyorsak, önceki Valencia-Real maçları için tek ihtimal kalıyor:Valencia'nın bembeyaz giyinmesi. Çünkü eğer Real daha önce böyle sahaya çıksa, hatırlamama ihtimalimiz çok az. Hadi beni geçin, Real Madridlilere sorun, onlar da büyük ihtimalle aynı durumdadır.

4 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Eskiden Valencia'daki maçlarda, ikisi de koyu renk şort giyiyordu. Real'in kombinasyonunu hiç hatırlamıyorum.

Hatta ligi geç, ŞL'de bile Arsenal deplasmanına beyaz şortlu formayla çıkacak kadar takıntılıdır Real. Dünkü olay gerçekten sıradışı.

http://ep.imgci.com/PICTURES/CMS/20600/20674.2.jpg

L dedi ki...

bak bu oldu gene, düşünsene beyaz forma-siyah şort. gerçekleşme ihtimali yüzde 1'den az.

Burak Eken dedi ki...

Yüzde birden az ama gerçekleşse süper olur. Muhteşem bir kombinasyon...

Selocan dedi ki...

Gerçekleşse görüntü açısında güzel olabilir ancak Real forması olmkatan da çıkar. Bu seneki Milan forması gibi. Gerçekten çok güzel forma, ancak Milan'ın forması değil. Gerek olmayacaksa Real dümdüz giymeli, gerek olursa yılda 1 maç olur, ona da yapacak bi'şey yok.