Maig


Saçma şeyler oluyor. Bu iki takım, 3 sezon içinde 2. kez Ş. Ligi finali oynayacak, ve yine Barcelona evsaabı statüsünde ve iç saha formasını giyecek. Bunun için çok düşünmeye gerek yok, madem kısa süre içinde 2. kez bu takımlar denk geliyor, bu kez de ters sıra olsun. Manchester yerel basını ayaklanmış zaten, "akıllı olsun UEFA" falan. Haklı adamlar.

Hani bunun benim forma manyaklığımla alakası yok. Çok basitçe. United taraftarı da bu kez asıl formasıyla takımını sahada görmek isteyecektir. Ne bu her sene her sene (abart) beyaz forma.



Şimdi tabii, yeni sezon formaları sezon sonu tanıtılmaya başlanıyor, kafa karışıyor ufaktan. Hangisi giyilecek falan. Mesela Milan geçen içerdeki bi' maçta yeni çubukluyu (ince olan) giydi, ardından son hafta deplasmanda, artık 'eski' diyebileceğimiz, bu sezon giyilen çubukluyu giydi. İlginç bir yaklaşım açıkçası, ama güzel. Barcelona'nın da içerdeki maçlardan birine yeni formayı sıkıştıracağı duyuldu önce, ama sonra vazgeçilmiş. Ve finalde de bu sezonun forması giyilecek. Herhangi bi' değişiklik yok yani o açıdan. Resmi de görüyorsunuz.

Bu maçla ilgili böyle dikkat çekici istatistiki bilgiler falan da var ama, boşver şimdi onları.

3 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Barça'nın kura şansı...

L dedi ki...

abi kuralık bi'şey yok aslında. uefa'nın kafa hiç mi çalışmıyor. ben olsam dava açarım lan. şeref-namus meselesi.

Burak Eken dedi ki...

Sonuçta bu olay kurayla belirleniyor. Şereflik, namusluk ne var?