Nerden Nereye 48

9 yorum:

cesc dedi ki...

Değişik bir ''nereden nereye'' serisi postu olmuş, Baba Busquets-Oğul Busquets-Guardiola. =)

Bu arada, ilk resimdeki Barça şortu nedir öyle yahu?

L dedi ki...

tabii abi, en sağlam nerden nereye postu belki de bu. şort şöyle:o maç barça turuncu formayı giymişti aslında. sonra da kupa töreninde üstlerine çubukluyu geçirince, böyle bi manzara oluşmuş.

cesc dedi ki...

Berbat bir görüntü olmuş bence çünkü, iyi bari maça böyle çıkmamışlar.

Bunu Arjantin yaptı Güney Afrika'da:

http://tinypic.com/r/sdgpbs/7

Maçı izlerken acayip gözüme batmıştı bu kombinasyon, berbat bulmuştum. Şimdi aklıma gelince tekrar baktım. Bu kez, o kadar da kötü değilmiş dedim ama yine de başarısız bence yahu.

Selocan dedi ki...

Bence de en sağlamı bu olmuş. Eğiliyorum önünde panp.

Selocan dedi ki...

Abi maça öyle çıkmazlar zaten. Maçta turuncu formayı giyip törene esas renkleri ile katıldılar ki müthiş imrenirim o harekete. 2009 dünya kulüpleri kazandıklarında da yaptılar aynısını.

Arjantini ben de anlamadım. Yani o formanın esas kombinasyonu olan siyah ort ile neden takılmadılar da laciyi giydiler ? Belki siyah çorapları yoktu fazla karıştırmak istemediler.

L dedi ki...

hacı arjantin manasız toptan, almanya mesela siyah altı beyaz şortu, yani "asıl 2. formayı" hiç giymedi. hep siyah şortla tamamladı. forma konusunda gariplikler çok vardı dünya gupasında.

Burak Eken dedi ki...

Dünya Kupası o kadar da garip değildi. Tek garip forma, Arjantin'in Meksika maçındaki formasıydı. Onun dışında bence gayet normaldi.

L dedi ki...

olum vardı işte bi ton gariplik.

Burak Eken dedi ki...

Benim aklımda kalan, G.Kore'nin iki maçta gereksiz yere away giymesi ve Meksika-Uruguay maçında karışabilecek formaların seçilmiş olmasıydı.