Terk


Evet, o yazının vakti geldi. 4. maçı bekliyordum bunun için. Şimdi dünür, bu adamlar 18 günde 4. maçlarına çıkacak. Zaten forma renkleri çakışmıyor. Herhangi bir maçta, herhangi birinin deplasman formasını giymesi gibi bir ihtimal yok bile. E O ZAMAN NEDEN BU MAÇLARDAN BİRİNDE İKİSİ DE DEPLASMAN FORMASINI GİYEREK MAÇA ÇIKMADI AMINAKOYYİM.



Eminim bu fikir aklına gelen tek kişi ben değilimdir. Evet, evey formaları giymeleri için hiçbir sebep yok, ama zaten tam da bu sebepten o formaları bi' maçta giymeli ikisi de. Neden yapmazsınız abi? Biriniz turkuazı, diğeriniz de siyahı giyin. Değişiklik olur, her maç karşında aynı renk, ne lan bu.

Hatta bir de yetmez, toplamda 5 maç yapıyorsunuz bu sezon. Şu 4 maçın ikisinde yapın şunu işte. Maçın birinde de turuncu ile moru giyin, hepten cümbüş olsun. 07-08 sezonunun ilk maçı olan İbb-Fenerbahçe karşılaşmasındaki gibi (Belgarath terk).



Çok ciddiyim, gidin sorun futbolculara da, iki takımın yüzde sekseni evet der buna. Hatta federasyon kural getirsin, normalde deplasman forması giyilmesi gerekmeyen maçların bazılarında, sırf uyuzluğuna deplasman forması giyilsin. Götlük değil mi amınakoyym. Zaten bizim ligde bu kendiliğinden uygulanıyor. Çoğu takımda forma kültürü olmadığından, ve kafalarına göre forma seçtiklerinden, 20 maçın birinde bu olay gerçekleşiyor. Nedir yani.

3 yorum:

Selocan dedi ki...

asjhaksa :))

Burak Eken dedi ki...

Burada kilit takım Real Madrid. Eğer onlar lacivert ya da mor giyerse, Barça mecburen away giyecek. Ama Real beyazdan vazgeçmezse (ki normal olan bu) Barça ne giyerse giysin o away vs. away durumu olmayacak.

L dedi ki...

devlet buna bişey yapmalı.