Savio


99-00 Real Madrid. Neden Teka reklamı yok bu maçta, ilginç. Hadi bahis şirketi falan olsa, yasaktandır falan derim. Ki o zaman öyle bi'şey var mı, onu da bilmiyorum. Adamlar fırın falan yapıyor lan. Kadroya bak. Casillas'ın çıkış sezonu, ama bu maçta Illgner var. Hierro, Seedorf, Redondo, Panucci, Mijatovic, Savio, R. Carlos, Raul ve Sanchis. Bi' tek sağ üsttekini çıkaramadım. Bi' el atın la.

Edit:Gece vakti böyle -doğru düzgün- araştırmadan etmeden post atarsan sonra böyle sıçarsın Lap efendi. Öncelikle bu forma 98-99'da da giyilmiş. O sezonun başından bu resim. 2 sezonluk forma imiş. Maç da Kıtalararası Kupa'dan. Vasco Da Gama maçı. Reklam olmama sebebi de, o sezonki kupada reklamın yasak olması. Artı Casillas'ın çıkış sezonu hiç değil. Sağ üstteki de Fernando Sanz imiş. Sonraki sezon Malaga'ya gidiyor. Olaya bak, edit asıl posttan daha uzun oldu lan skjdhakjdhkasfa.

12 yorum:

Zoma dedi ki...

Fernando Sanz'mış.

http://historiadelfutbolenimagenes.blogfree.net/?t=952066

Zoma dedi ki...

.

gerisi önemli değil... dedi ki...

şampiyonlar liginde bir süre forma reklamı yasaktı. o zamanlardan kalma bir fotoğraf sanırım. teka o yüzden olmasa gerek.

seymourglass dedi ki...

karanka galiba

Yıldırım dedi ki...

Ayaktakiler en sağdaki futbolcu Alvaro Benito.. Çok fazla maçta oynamadı ama bu kadro Kıtalarası kupa final maçı öncesi birarada.. Şampiyonlar Liginde sadece 92-93 ve 93-94 sezonlarında reklamsız formalarla oynandı.. Ama Kıtalararası kupa finaline reklamlı formayla çıkmak 2000 yılında da yasaktı..

L dedi ki...

agalar çok sağolun. ağır sıçmışız. editliyorum.

zx4351 dedi ki...

o değil de küçükken Teka'yı hep iTeka sanardım be... iddaaya girmiştim bi kere çok şeydi yani...

L dedi ki...

abi çok normal, nerdeyse herkes öyle sanıyodu :)

Burak Eken dedi ki...

Yalnız Teka Real'den ayrılınca hayatımda bir boşluk oluşmuştu. Yılların alışkanlığı... Real Madrid'i hep Teka'yla özdeşleştirmiştim. Tabii daha sonra Beşiktaş-Beko, Milan-Opel ayrılıklarında da aynı sendromu yaşadım. Farklı takımlarmış gibi hissettim. Hatta bu sezon Liverpool-Carlsberg olayında yine yaşadık.

Bu arada benden bir itiraf: Ben Teka'yı sizin gibi İteka sanmıyordum ama Carlsberg'i Arlsberg sanıyordum. :)

L dedi ki...

heheh :) al benden de o kadar abi. hatta büyük bi ekleme daha:ajax-abn amro. yani bir futbol kulübü ile bir bankanın ilişkisi bir futbolseveri ne kadar etkileyebilir öyle değil mi? etkiliyor işte. çok garip abi.

Burak Eken dedi ki...

Ajax son yıllarda (benim izlediğim dönemde) çok ön planda olmadığı için beni pek etkilemedi. Ama onlarınki de çok uzun süren bir iş birliği. Ayrıca reklamın formaya yerleştirilme şekliyle de çok marjinal ve dikkat çekici.

Şimdi aklıma geldi de, Inter-Pirelli birlikteliği de hatrı sayılır uzunlukta. Onlar da ayrılırsa büyük farklılık olacak.

L dedi ki...

tabii abi, onlarınki de büyük yıkım olur.