Nayki


Galatasaray'ımızın yeni sezon formaları tanıtıldı. Hepiniz görmüşsünüzdür. Bizim yan sanayide bu konuyla ilgili bayağı bi' olaylar çıktı. Bolca küfür de yiyoruz, "canınız sağolsun" diyen de var. Çoğu taraftar isyanda, "nasıl olur" falan. Oradan da üstüne basa basa söyleyeceğiz, ama ben buradan da dile getireyim:Nike ile şubat ayı başında anlaşıldı. Düz mantıkla, "şubat başından temmuz ortasına kadar yapılır, ne var ki" diyor insan, ama öyle değil işte. Önümüzdeki sezon formaları için şu anda çalışılıyor bile. Bu işler uzun bir sürece yayılıyor. Bunu anlamak lazım. Bunu anlamadan edilen bütün laflar saçmalıktır. Şu anda çoğu kişi hala bunu bilmiyor. Gelişine sallıyor. Bu sezon sadece sarı forma için özel muamele var. Önümüzdeki sezon, Galatasaray da diğer büyük Nike takımları gibi, özenle üretilmiş/tasarlanmış formalara sahip olacak.

Bu yeni formalarla ilgili, daha öncekilerde de olduğu gibi burada yazmayacağım. Orayı zaten bilen biliyordur-bilmiyorsan da öğrendin. Orada bu yeni formalarla ilgili analizdir, ayrıntılı resim-incelemedir, her şeyi bulabilirsiniz. Burayı karıştırmak gereksiz. Anca işte link veririz, arada hatırlatırız filan.

1 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Kırmızının tonunu değiştirmeleri çok kötü olmuş. Siyahın baskılarının beyaz yapılması hoş. Bir de sarı ya da beyaz font kullanılsa efsane olurdu; böyle çok ucuz gözükmüş. Sarı... Tek dişe dokunur, o.

Ayrıca parçalı ve sarının sırtını göremedim, merak ediyorum. Parçalıyı kırmızı şortla tanıtmışlar ama sitede beyaz şort var. Beyazla giyilirken çorap n'olur, merak konusu...