Yeniler 5


Bunlardan bir süre önce şu 2004-2005'te de giydikleri mavi katkılı sarı-kırmızı çubuklu tanıtılmıştı. O ne ayak bilmiyorum, ben "herhalde 3. forma olur" diye tahmin etmiştim, ama ya 4., ya da bambaşka bi' olayı var.

Edit:Taraftar formasıymış o sarı-kırmızı çubuklu.

Valencia'nın Joma ile anlaştığını duyunca sevinmiştim. Joma'nın işlerini özellikle seviyorum. Burada da çokça bahsederim. Fakat en azından bu sezonluk, "onlara yakışır" bir forma yok Üçü de gayet normal, sade formalar. Geçen sezonki mavinin yerini. full siyah bir 3. forma almış. Pek giymiyorlar zaten 3.leri, gerek kalmıyor.


Bizde hele 5 forma sınırı geldikten sonra, her takım en az 4 farklı forma ile çıkıyor ortaya. Eleştirirken de "dışarda böyle şeyler yok kardeşim" diyoruz. Ki genelde de evet, yok. Parma yapmış ama. Errea'nın işi mi, yönetimin mi bilmem. Neden Avrupa'ya damga vurdukları dönemki enine çubukluları artık hiç ortalarda yok, onu da bi öğrenmek gerek. Parmalı'ya mı sorsak ne yapsak Güntekin?



En azından son 10-15 sezonunda böyle bir beyazı olduğunu hatırlamıyorum Milan'ın. Ortadan şerit var 95 gibi, ama bu şekil yok sanırım. Daha öncesinde varsa bilmem. De bu çok güzel olmuş lan. Kendi adıma bu sezonun en güzel ilk 3 formasına girer. Hatta ileri götürüyorum, almak lazım bunu.


Valla Blackburn beyaz away forma yapacağına, gri yapsın, sarı yapsın daha iyi. Siyah katkısı fala iyi durmuş. Beyaz olmuyor çünkü.





Geçen seneki o ejderhalı-yılanlı-komodo ejderli karışık beyazdan sonra, bu sezon sadelikten ölen, kırılgan, masum bir beyaz-höh. Yaka zaten varla yok arası. Zeminde böyle baklava deseni var. Çok yakından görülebiliyor. Hani böyle "tişört gibi, giy çık" denir ya, o tarz formalardan bu da.


Aslında Atalanta formasını niye koyalım değil mi, ama çubuklu şekli dikkatimi çekti. Koyayım dedim. 06-07 Barcelona çubuklusu gibi yapmışlar-kollar hariç. Hani parçalı desen, kimse gıkını çıkartmaz.


Geçenlerde bi' postta, yeni sezon Fulham formalarından birini göstererek, "yakında logoları oyuncunun ağzının içine sokacaklar" demiştim. Düzeltiyorum. Yakında kafasının üstüne koyacaklar. Yukardan görünecek böyle. Bu ne abi. Hani çift reklam için mi olabildiğince yukarı çektin? Nedir amaç?

3 yorum:

Sühan Alp dedi ki...

Ani nedir bu Napoli formasındaki durum ya. milletin gözünü para bürümüş reklam panosu gibi giydiriyolar adamları ya. Çift reklam, cık, olmamış.

İnter forması da olmamış.

Burak Eken dedi ki...

-Valencia'nın çubuklusu taraftar formasımyış.

-Parma böyle n tane forma yaparken o klasik çubuklusunu nasıl yapmaz, anlamıyorum.

-Milan'dan şaşırtıcı ama hoş bir tasarım.

-Inter'in geçen seneki formaları skandaldı. Bu senekilerse tam tersi şaheser. Çok şık, sade bir beyaz forma... Bu arada Pirelli'ye n'oldu? Geçen bahsediyorduk, nazar mı değdirdik?

-Napoli formasında logonun yeri kadar boyutu da enteresan. Yakında logo diye rozet takacaklar formaya.

L dedi ki...

@sühan:

abi ufak ufak tepeye doğru vardılar. çok saçma amk.

@sportman:

pirelli var ya. çubuklu'nun tanıtım resimlerinde var da reklamlı beyaz yok ortalıkta, çubukluyu da diğer posta sakladım.

biraz euroleague takımlarının formaları gibi olmuş, onlar da sik kadar logo koyuyor-nedense.

ayrıca valensiya bilgisi için sağol.