Tardini




Bizim buralarda tabii, bu işler yerleşmediğinden, böyle yeni bi' renk, yeni forma olunca, hemen yeşeriyoruz. Üstümüze geçiriyoruz. Güya nefret edilen bizim turuncu ve mor, hatta mercan forma deli gibi sattı. Buradan aslında toplumsan bi'takım... öhöm neyse. Ne diyorduk, maçı açtım amınakoyim. Böyle bazı turkuazsal, yeşimsel manzaralar var. Aha dedim, yine sıçış göreceğiz.



Karabükspor (kardemirdemirçelikkarabükspor'du bi' ara di' mi?) ilk 2 iç saha maçında, muhtemelen açık yeşil olarak, ya da -belki- turkuaz olarak isimlendirilebilecek formasını giydi. Acaba nereye kadar böyle gidecekler, göreceğiz. Bunu "ulan oğlum manyak mısınız içerde bunu giyiyor sunuz?" diye -kendimizce- eleştirmek de namümkün. Çünkü bu sezonun forma katalogu'nda bu forma, "İç saha 1. forması" olarak kayıtlı..........................................................................................................................................................



Bu da ligdeki 2. maçları. Gençler deplasmanı. Orada mavi üstü beyaz çubukluyu giymişler. Böyle işte kafalarına göre işler. 3. formayı 1. forma olarak göstermişler arkadaş, kafalara bak ya.


5 yorum:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Karabükspor'un forma tercihler bence de ziyadesiyle saçma.. Takımın asıl renkleriyle hazırlanan formanın 1. forma olması gerekirdi.. Ligin yeni ekibi forma hususunda ülkenin en üst seviyesindeki futbol arenasına oldukça kötü bir giriş yaptı.. Forma takımın kutsalıdır.. Futbolun saha içindeki olguları içinde en yücelerinden biridir ve bu nedenle çok önemlidir.. Karabükspor'un bu yanlışlardan en kısa zamanda dönmesi dileğiyle..

Ayrıca Galatasaray formaları blogunuzu da severek takip ettiğimi belirtmek isterim.. Gerçekten harika bir iş çıkardığınızı düşünüyorum..

4-2-3-1 ile kalın..

Burak Eken dedi ki...

Karabük'ün bu formayı home olarak kaydettirmesine çok şaşırmıştım. Ana renklerden 3684 tane forma varken tek aykırı formanın home olarak gösterilmesi?

L dedi ki...

@vaki:

eyvallah abi. 4-3-3 te kalsak olma mı :( fcjdsfsdlkgsfg

@sportman: ya çok garip abi, hadi sadece heves edip giyse, hatadan döner dersin. ama katalogda 1. forma olarak yer alması, inanılmaz bi hadise. kazara yabancı gazeteler falan görse akşam haberleri'nde ilk sıradan verilir.

pepino dedi ki...

şu sivası var ya evire çevire dövüceksin, bu forma nedir abi iki senedir, tff 2. lig forması gibi

L dedi ki...

postta onlara da iki satır sövecektim de, takatim kalmadı. umutsuz vaka abi onlar.