Taslak


Bizde kırmızı-beyaz renkli takım çok. Bu takımlar da 3. bir renk lazım olduğu zaman genellikle siyahı, onun kadar olmasa da griyi seçerler. Dışına çıktıkları her hamle, memleketteki forma kültürünün gelişmesi adına olumludur. Antalyaspor -kimin fikridir bilmiyorum- 4 sezondur kırmızı, beyaz ve kırmızı-beyaz formalarının yanına mavi renkli forma da ekliyor. Rakamlara bakınca az giymiş de olabilirler. Şu noktada çok önemli değil. Zamanla.



Tek sezonluk yapsalar bu kadar önemli olmayabilir. Ama 4 sezon üstüste bunu gerçekleştirmiş durumdalar, ve takdir edilesi. Umarım bu mavi rengi sadece üstlerine geçirmekle kalmamış, özümsemişlerdir de. Her sezon yapmaları değil mesele, ama misal böyle 10 sezonda 7-8 kez setlerinde yer alsa yeter. Sonuçta Anadolu takımları'nın böyle işlerde eli olmuyor. Yavaş yavaş halledecekler işte.


Bir sezon şu vasat Nike kalıbıyla, 2 sezon Puma'nın büyük "V"li kalıbıyla, bu sezon da yine Puma'nın şu çapraz çift şeritli kalıbıyla giydiler mavi formayı. Ayrıca, bu sezon (aşağıdaki resim) mavi formayı daha koyu yapmaları da daha doğru tercih. Çünkü açık mavi yapınca, beyazdan pek bi' farkı olmuyor.




Not:Uyarı için Sportman'e teşekkürler.

2 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Mavi Antalya'da hemen her kuruluşun kullandığı bir renktir. Burada çok sevilir. O yüzden takımın mavi giymesini de herkes olumlu karşıladı. Ayrıca bu sezon, önceki sezonlar gibi 25 tane kırmızı-beyaz forma deği; kırmızı ve beyaz birer forma yapıldı. Bu da Antalya'nın forma düzenine büyük bir artı puandır. Bu sezonki setleri (özellikle kombinasyonlarıyla birlikte) muhteşem. Umarız böyle devam eder.

Bir düzeltme: Antalya mavi formayı 3 değil, 4 sezondur giyiyor. Süper Lig'e yeniden çıktığından beri...

L dedi ki...

bunları iyi dedin. sağol. aslında baştan sormalıydım sana, oralardan olduğunu biliyorum. ilk sezonun fotosunu da bulup ekleyeyim o zaman.