Krause


Konu bu sezonki Atletico çubuklusu. Daha doğrusu çubukların arasındaki o ekstra ince çubuklar. Mavi olanlar yani. Daha net resimler buldum, ama sıkıntı çıkardı nedense, yüklenmedi. Bunda da çok net olmasa da seçilebiliyor. Benim hoş bulduğum bir tercih. Bizim siyah katkılı parçalı gibi işte.

Muhtemelen daha önce de örneği yoktur. Modern zaman haltları bunlar.


Bir de Güney Amerika'da (Brezilya?) gözümüze takılan türden çubuklulara benziyor bu forma-yüzde yüz değil tabii, mantıken. Fluminense, Gremio, Santos deplasman...




Futbol dünyasındaki en ilginç forma türlerinden biri bu. Hani öyle ilginç ki, toplamda kaç tane var bilmiyorum ama, 3 tane bile olması fazla geliyor bana.

3 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Yıllar önce FB'nin sarı-beyaz çubuklusu ilk çıktığında Bedri Baykam: "Çubuklar arasında lacivert ince çizgiler olsa ne de güzel olurdu." tarzında bir şeyler söylemişti.

Kafada tasarlayınca, öyle bir formanın ne kadar müthiş olabileceği anlaşılıyor. Hem de iki açık rengin birbirine girmesi gibi sönük bir görüntü de oluşmamış olurdu.

cesc dedi ki...

Bu seneki Fener çubuklusunda da benzer detaylar var sanırım. Bu gece İBB-FB maçı özetlerini izlerken dikkatimi çekti.

L dedi ki...

@sportman:

abi zaten o yapılan iki sarı-beyaz çubukluda da, omuz ve koldan geçen 3 çizgi laci yapılarak, dayının dediğine benzer bi etki meydana getirilmişti. bakarsın ilerde tam öylesini de yaparlar.

@cesc:

evet; onun hakkında yazıcam zaten abi. o da dikkat çeken bi mesele.