Alem


Bugün öğle saatlerinde Tofaş-Gs maçını izlerken, saha kenarında Raptors maskotu 'Raptor'ı gördüm. Bildiğin Raptor. Tahmin edebileceğiniz gibi, ben de ilk başta 'NBAsizlik' sebebiyle halüsinasyon işine girdim sandım. Kendimi yalanlamak için de Twitter'da paylaştım bunu. Meğer kendisi, Tofaş'ın daha birkaç gün önce tanıttığı yeni maskotu Doblozorus imiş. İsim ne alaka filan, malum tabii.


Şurada da sözü edildiği gibi basketbol kültürünün oturması açısından güzel bir karar. (Hatta diğer kulüpler de el atsa keşke. Şu anda ligde başka maskot var mı? Ben hatırlayamadım. Bizimkiler hazır işler iyi gidiyorken şöyle iyi çizilmiş bir Aslan maskot yapsa...) Fakat bundan var? Bunun aynısından var be abi. Neden daha özgün bir maskot değil? Hani şehirden gidip, timsah desek, ona da benzemiyor bu amcaoğlu. Bildiğin 'arak'.



Aha işte, biliyorsunuz, aslı da bu. Lan o kadar attık salladık da, yoksa gerçek Raptor, hani şimdi NBA de yok, ekmek parası için... Lan........................

2 yorum:

Dejan dedi ki...

tabi abi adam hayvan grevdi lokavttı bunla mı uğraşacam demiş. iyi mayışlı, sikörtalı işe gelmiş. her sabah servis de var. oh mis.

Burak Eken dedi ki...

"Doblozorus"...

:):):):):):)