Edgü


Şu bizim kadın basketbol takımında ciciş bi kız var hani, Gülşah Gümüşay. Jaka Lakovic'in dişi versiyonu yani. Bu böyle tivitır'ından fotolar paylaşıyo. İşte kamptan, soyunma odasından, evde takım arkadaşlarıyla "takılırken" falan. Geçen, birkaç gün önce de bunu paylaştı. Işıl'ın çoraplarını giymiş, makara yapılıyor. Ama fotoğrafa dikkat ederseniz, arka planda da Taurasi ve iki yanında da biri sadece sol kolu görünen bir siyahi abla, diğeri de sanırım Tina Charles, ama emin olamadım.

Şunu diyeceğim: orada Taurasi varken, yani an itibariyle gezegenin en iyi kadın basketbol oyuncusu karşında idmana hazırlanıyorken, bu biraz fazla cıvıklık olmuyor mu? Hani biraz daha ciddi olmak gerekmez mi? Yoksa yanılıyor muyum? Abartıyor muyum?

4 yorum:

anilka23 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
anilka23 dedi ki...

olayı nate robinson yavşaklığına vardırmadığı sürece bence bi' problem yok.
http://www.youtube.com/watch?v=DL_Y34AIXj0 bu herifler de dünyanın en iyi basketbolcularından bi kaçı, ama... höe bu arada abla hakkında kullandığın sıfatlar gözümüzden kaçmadı lap efendi :/

ceyhuN dedi ki...

abi borges'in blogda yazdığı cantona hikayesini okudun mu bilmiyorum. belirttiğin gibi dünya basketbolunun en iyisi orada oturuyor ve sen ondan basketbol üzerine bir şeyler kapmaya çalışmıyorsun. ha belki çalışıyordur da bilemem ama bence sezonluk oyuncu gözüyle bakıyolar yabancılara. neyse gülşah hanım hanımcık sevimli güzel bi kızım. esra şencebe'yi kaybettik bunu kaybetmeyelim :)

L dedi ki...

@anıl: sus lan. olm o adam zenci. "o adamlar" zenci amk. kıyas çok doğru olmayabilir.

@ceyhun: okudum. harika bi yazıydı. abi eğer sezonluk gözüyle bakıyorsa, hani küfürlük bi durum var demektir. yani genele vuramayız belki ama, bu abla tivitler fotolar falan, çok makara peşinde gibi. ve yaşı daha 22, hala gelişme sürecinde. böyle olunca, işe daha ciddi bakması elzem görünüyor. esra'yı katma şimdi, o ligde güç kaybettik esra gidince :)