Follow



Şu dönemde ancak bizim gibi adamların umrunda olacak ya neyse. Milli takım'ın yeni kırmızı forma sızmış. Kaynak da bizim forum. Acaba beyaz nasıl olur.

12 yorum:

Burak Eken dedi ki...

2010-2012 rüyâsından sonra daha kötüsü olamazdı herhalde...

N. Burak dedi ki...

Forumda söyledim, burada da fikrimi belirteyim. Hiç sanmıyorum ama deplasman forması olacaksa güzel bir forma. Ancak beyaz forma da göğüsten kırmızı şeritli olacak, işte o zaman güzel bir set olur.

L dedi ki...

abi bizde deplasman forması yok ki? kafaya göre giyiyorlar işte iç-dış.

Burak Eken dedi ki...

@komutan

Son elemelerde hakkını verdiler. Ama önceden dediğin gibiydi.

L dedi ki...

ama play-off'ta yine sıçış. içerde kırmızı, dışarda beyaz.

Burak Eken dedi ki...

Sonuçta tüm iç saha maçlarında kırmızı (iç saha forması) giyildi. Neresi sıçış?

L dedi ki...

şurası: çıkıp sorsan, herkes milli takım'ın 1. forması beyazdır der. eğer tersi olacaksa artık, açıklama falan yapsınlar da bilelim. bilinsin.

Burak Eken dedi ki...

2001 yılından beri, yani tam 10 yıldır, milli takımın 1. forması kırmızı. Doğru ya da yanlış, ama öyle. Sonuçta takım da elemelerdeki tüm iç saha maçlarında iç saha formasını giymiş oldu. Burada abuk bir durum yok. Diyorsan ki: "Tamam ama o iç saha forması, aslında dış saha forması olmalı..."; o başka mesele...

L dedi ki...

abi konu "ben" değil ki, "bence şöyle olsun" falan demiyorum ben. madem durum bu, resmiyete döksünler. "herkeste beyaz var abi, biz de 1. formayı kırmızı yaptık" gibi bişey desinler o zaman.

Burak Eken dedi ki...

Sebebini bilmiyorum ama 2002'den beri zaten resmen "kırmızı bizim 1. formamız" diyorlar.

L dedi ki...

bunu belki ilk sızanın kırmızı olmasıyla da bağlayabiliriz. önem açısından vs.

Selocan dedi ki...

Abi sen 23'ten beri beyaz forma giy 80 sene. Sonra gidip kırmızı formaya iç saha desinler. Anlamıyorum ben bu işleri. Kırmızı forma yok yani kültürümüzde. Tek formamız vardı çooook uzun süre, sonra mecbur artık forma meseleleri gelişince kırmızıyı hortlatıverdiler.