Grundig



Geliyor...

Nerden Nereye 65




Prösor


Bu akşam oynanan maçlardan önce Ntvspor.Net'te maç önü haberine konan görsel bu. Hiçbir ek bilgi ya da yorum yapmıyorum.

Reload


DoğanKitap daha önce bu serinin diğer kitaplarını yayınlamıştı, elbet görmüşsünüzdür. Derin kaynaklardan aldığım bilgiye göre, sırada bu var. Ama kapağında sirke şişesi olacakmış. Nedenini sordum, söylemediler...

Shuffle


Geçen bizim maç sırasında fazlasıyla dikkatimi çekmişti. Bulabildiğim resimler de bu ikisi. Üstteki değil ama, alttakinde daha belirgin. Sık sık Antalyaspor maçı da izlemediğimden, en azından ben ilk kez gördüm. Ömer Çatkıç'ın şortu feci kısa. Hani kısa derken, şu döneme göre diyelim. Çünkü bu son birkaç yılın şort standartı neredeyse dizde. Kalıplar ona göre. Bazı "eskiler" tabii o kadar uzun giymiyor, mesela Abidal'de çok barizdir o. Ömer de belki "sikerim lan ne bu 2-3 senedir rapçi gibi" demiş olabilir.



Diğer resimlerine bakınca böyle bir manzara göze çarpmıyor. Yeni bir karar sanırım. Bir de işin diğer tarafı var: Julio Cesar. Bir de uzun kollu forma giyince, kafası hariç... pardon kafası dışında vücudunun hiçbir bölgesi görünmüyor. Öyle bi' şort. Demek ki dayıya hareket konusunda sorun çıkartmıyor. Rahat rahat böyle, ooh.



Edit:Bu post üstüne konuşurken, Franchi'nin uyarısıyla farkettim. En aşağıdaki fotoğrafta Toni'nin şortunun en aşağısında kesikler var. O da herhalde uzunluktan şikayet etmiş ki, sonra almış eline makası.