20


Blogda daha önce 7'den bahsettim mi bilmiyorum. Hani "underrated" sıfatı verilebilecek bir kitap. Hatta bunu Cem Akaş için de söyleyebiliriz sanki. Olması gerekenden az tanınan biri. Ben elimden geldiğince, etrafa öneririm filan.

Bu ay itibariyle, mühim kitap 7, yirmi yaşında. Kitabın ilk yayımcısı 6.45 de, 20. yıl için özel bir şeyler düşünmüş -çok önceden müjdelenmişti. Bayağı özel bir şeyler. Neler olduğunu buradan okuyabilirsiniz. Gayet kışkırtıcı. Kitap bende mevcut olmasına rağmen, malum nüshalar için bu baskının da peşinde olacağım. Tabii böyle dememe rağmen, fiyat biraz frenliyor. Asıl fiyat 35, Idefix'te 30, 6.45'in kendi mekanında ise 24.50. Bakacağız artık.

Memlekette böyle özen verilen işleri görmek çok güzel.


2 yorum:

Unknown dedi ki...

iyi yazıyor bu adam abi, 7 de sağlam bir kitap, iyi ki önermişsin. sahafta 5 liraya bulunuyor eski baskısı. yeni baskısı biraz fiyatlı ama değer... eh, hastasıyız sonuçta.

L dedi ki...

abi çok az tanınıyor bu adam ya. çok sinir bozucu. kendisinin de sikinde olmadığından, böyle sürüp gidiyor. 7'nin ilk baskısını bulsam bir ara, güzel olur. ama ondan önce bu tabii..................