Kol


Dün ortamlara şöyle bi' şey düştü. Bu üç yeni sezon işinin formaları zaten sızmıştı -United'ınki çok erken, Barça'nınki de erken, Arsenal'ınki yakın zamanda. Buarada garip olan, kombinasyonlar. Tabii ben "sızmıştı" diyorum ama, herkesin gördüğü anlamına gelmiyor bu. Birçok kişi Manutd iç sahayı dün gördü daha -Hasan naber?

Bunların kesin olduğunu varsayarak başlayalım:

1. Nike zırtapozluk yapmayı sever tamam da, koca kulübün renklerini değiştirmek nedir abi? Bildiğin laciverte dönmüş mavi. Ve devamında çorabın mavi olması? İyice?

Gördüğüm tepkilerin çoğu olumlu. Tamam, kendi içinde iyi forma. Ama bu, "Barcelona iç saha forması" değil. Giyilirse bile değil. Bir şeyi değiştirmez yani. Galatasaray da kaç senedir... Anladınız. Dahası, forma "çubuklu" bile değil. Bu nedir la böyle.



2. Arsenal önceki sezonlarda (yukarıda ve aşağıda gördüğünüz gibi) siyah ya da siyaha yakın renklerde katkılı iç saha formaları giymişti. O yüzden çok bir gariplik yok. Ama bu kez hem formada siyahın kapladığı alan artmış, hem de çorap siyah. Yani "bu kadarını" kabul etmeyebilir Arsenal taraftarı. Ki hak veririm.



3. United'ın iç saha ve mavi-siyahlı 3. forması sızalı uzun süre olmuştu. Ama tabii "bunlar onlar mı?" emin olunmuyor erken dönemde. Görünüşe bakılırsa evet, onlar "bunlar". Burada da kritik olarak bir çorap sorunsalı var. Tarihte kırmızı çorap giymişlikleri varmış -teşekkürler Ozan-, en son 1971'de iç saha formasında kırmızı çorap görülmüş. Öncesinde de var. Yani tarihi bir gönderme ise kırmızı çorap, eyvallah. Ki öyledir.

Şimdi bütün bunları saydık döktük. Ama fotoğrafı gören çoğu kişinin dile getirdiği gibi, burada yapılan her neyse, sunum ya da başka bir şey, o esnada çorapların modellere yanlış giydirilmiş olma ihtimali az da olsa var. Ya da belki bu formalar henüz kesin değildir. Ya da başka şeyler. Yani şu ay ve gün itibariyle, formaların kesin olması lazım. O açıdan bakınca, bunların son kararlar olma ihtimali yüksek. Göreceğiz.

2 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Çoraplar gerçek olamaz. Hayır, aynı sezonda 3 büyük kulübün birden de mi çorap kombinasyonlarına sıçmak akıllarına gelmiş?

rtamer18 dedi ki...

Manu ve Arsenalin çoraplar karışmış barça nında corabi bulamayinca bu sezonkini geçirelim demişler