Nahiye


Abi o gün formaları gördüm, işte çok geçmeden blogda da bahsettim filan da, şortu görmemiştim. Meğer o gün bu fotolar da etraftaymış. Şortlar meğerse -gördüğünüz üzere- daha koyu renkte. Yani her iki formada da, omuzlarda varılan tonda. Ben mi yanılıyorum bilmiyorum da, sanki mavi ve lacivert arasındaki yakınlık, kırmızı ve bordo arasındakinden daha yakın. Bu da, iki forma arasındaki farkı belirliyor gibi.

Ya da belki, Batı formasında açıktan koyuya gidiş, Doğu formasından daha az net olduğu için böyle bir "göze batma" var. Çünkü aşağıda görüyorsunuz, çok net bir şekilde şort, formadan alakasız duruyor. At sikinde at gibi.

5 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Doğu'nunki iyi de Batı'nınkini mahalle takımına giydirmem. Çok çok alâkasız. Hamburg'un birkaç sezon önceki (GS maçında da giymişlerdi) bordo formasını anımsattı.

b.p. dedi ki...

galatasarayın kırmızın tonunu açtığı sezonun başında bi maça geçen seneni şortuyla çıkmış böle bi uyumsuzluk olmuştu ona benzettim.

L dedi ki...

@b.p.:

sanırım amsterdam turnuvasındaki olayı diyorsun hacım. siyahlı parçalının altına önceki sezonun çubuklusunun şortunu giymiştik.

b.p. dedi ki...

şunu demiştim: http://img268.imageshack.us/img268/3101/gs4w.jpg

L dedi ki...

aga o sezon hep öyle giydik ki beyazı.