Spo Riletişim

Şimdi malum, bu sezon işler biraz daha karışık NBA'de. Hani kafadan 2 ya da 3 aday yok bu kez. Yani düz gidersen, son şampiyonun yine şampiyon olacak hali filan yok. Lakers desen, onlarda ayrı sıkıntılar. Boston'da muhtelif sebeplerle yaşanan sakatlıklar ve böylece kadronun çok zayıf kalması. Ki zaten büyükbaşların yaşları aldı yürüdü. Bulls filan, biz yine iyi durumdayız -beklenmemesine rağmen. Bir yandan da bu kıl herifler var. Sonuçta düzen vs. yok fakat, kazanıyorlar. En iyi dereceye sahipler. Birçok adama göre de yüzüğe ulaşmaları çok zor değil.

Ve şuraya geliyoruz: bu adamlar, bu formalarla şampiyon olsa ne olur, olmasa ne olur? Bakın her zamankinin aksine burada öznellik yok pek. Şu formalar nedir abi? Yani normalde olacağının aksine, şu formanın kötülüğüyle alakalı oybirliğine varılabilir. Nedir abi bu?

Hani bunlar Seattle'dan taşındı filan ya, o arada böyle idare etsin diye alelacele bunu yapıverdiler herhalde. Normalde bir NBA forması için 3 sezon kısa, fakat burada acil bir durum var.

Nasılsa yeni takım, çok taraftarları, kitlesi filan da yoktur. Rahat rahat da sallıyorum. Takımınızı da sikeyim formanızı da. Westbrook'u ayrıca.

3 yorum:

anilka23 dedi ki...

taraftarı yok derken? ayıp oluyor, ben neyim la burada? :/

L dedi ki...

olm var da işte tek-tük. hem senden zarar gelmez, sindiririm. patron benim.

Burak Eken dedi ki...

Abi bırak NBA şampiyonluğunu, şu forma Bank Asya'da play-off mücadelesi bile veremez.