Bilader



Bu dörtlü kartlardan daha önce 1-2 kez daha koymuştum. Şık mallar. Hem de şu karttaki forma parçaları güzel detay. Aslında serisini mi yapsak acaba... Neyse. Richard Jefferson da bulunduğuna göre, 08-09 sezonundan bu kart. "Veterans" yazısı kıllandırdı biraz esasında. Çünkü, mesela o sezon Charlie-V'nin 4. sezonu. Yani bildiğimiz manada, veteran demek için biraz daha yaşlı olması gerekmez mi? Ya da bizim kullanımımızda mı bir sorun var acaba?

Görüldüğü gibi o sezon eldeki malzeme iyi, ama Play-Off yapamamışlardı. Zaten sonra da Redd'in sakatlıkları, Jefferson gitti filan. Jennings dönemi başlangıcı. Ersan dönüyor. Aha şimdi de Monta geldi. Uzun lazım. Gooden'la olmaz o işler hacım.

Edit: Baran'dan bir uyarı geldi "veteran" konusu hakkında. Dedi ki, "abi herifler afyon esnafı gibi muhafazakar olduğundan, oradaki veteran, "gazi" anlamında kullanılmış olabilir, bir anma vs. yapmış olabilirler". Ben de postu atmadan bakınırken, "gazi" anlamının da olduğunu görmüştüm, fakat oraya gönderme olabileceğine ihtimal vermemiştim. Eklemiş olalım.

0 yorum: