Mirc



Oklahoma eşrafının en önemli iki buçuk (Kevin Durant, Ceyms Hardın ve sakalı) ismi, takıma ''fan'' kazandırmaya devam ediyorlar. Kate Upton'ı Thunderlı yapmış bizim cevval oğlanlar. Maçlara falan da geliyormuş haa, bizim Keyt abla. Gözler Westbrook'u da aradı onların yanında ama almamışlar liseliyi aralarına.

OKLAHOMA'DA SORUN MU VAR YOKSA? (Sorumlu yayıncılık anlayışımız gereği, caps lock'a dokundurtmayıp; shift tuşuna basarak adeta eziyet çekerek yazıyı büyük yazarak kalınlaştırdık. Kalınlaştırdık ki... Yarayan kanaya merhem olalım. Öhöm, neyse sıvamayalım.)

Nedense almıyorlar aralarına lan bu Westbrook'u. Sürekli dışlanıyor gariban, antrenman sonrası öyle bebe gibi gidip tek başına NBA 2K serisini oynuyordur kesin. Ahanda flashback'i de şöyle ikişerli yapıştırayım, dışlanmanın kanıtı olarak buraya. Önce bu, sonra bu... Gerçi bu videolar 1 - 2 senelik, ama buna rağmen hala ''ibretlik'' değerlerini koruyorlar. Neyse Durant'le Harden'ın o seviyeden, Kate Upton'la fotoğraf çekimine katılma seviyesine gelmeleri sevindirici. Yanlış anlaşılmasın, onların adına sevindirici değil. Kendi adıma sevindirici. ''Liseli takımı tutuyorum lan galiba'' hissiyatını üstümden attım, oh be.


2 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Kate Upton da liseli. Daha yaşı kaç, başı kaç... Tam denklerini bulmuşlar.

anilka23 dedi ki...

yaş falan haklısın da... böyle liseliye can kurban be :(