Jrue


Efenim günaydın. Bu güzel pazar sabahında sizl- Öhm. Play-Off'ların ilk turu bittiğinde, öylesine genel manzaraya bakarken bi' şey dikkatimi çekti. Her ihtimalden ikişer adet gerçekleşmişti. Yani 4-0'dan da, 4-1'den de, 4-2'den de, 4-3'ten de 2 tane vardı. Hatta bunlar da düzenli şekilde ayrılmış, 4 ve 7 maçlık seriler Batı'da, 5 ve 6 maçta bitenler ise Doğu'da yaşanmıştı. "Allah Allah" dedim. Neyse işte, sonra 2. tur başladı, (sanki sırayla oynanıyor gibi yazdım ben de, ama biliyorsunuz 7 maçlıklar bitmeden 2 seri başlamıştı sanırım) bizimkiler hemen işi bitirdi. Thunder çok uzatmadı (mal Lakers), ardından soru işareti geldi: "eğer kalan iki eşleşme de 6 ve 7 maçta biterse, düzen devam edecek." İnanamadım Haşmet. Donup kaldım.

Ardından malumunuz, Heat işi bitirdi, diğer serinin de 7. maça kalacağı kesinleşince de, yukarda yazdıklarımın gerçekleşeceği meydana çıktı. Burada ilginç şeyler dönüyor beyler. Kimseyi töhmet altında bırakmak istemem ama, koca NBA'de böyle şeyler... olmuyor. Yemezler. Amerikan genci belki yer ama, biz yemeyiz. Biz ki yedi düv-

Şimdi tabloya bakınca, artık muhtemel 3 eşleşme var. Konferans finalleri ve NBA finali. Yani düzenin devam edemeyeceği, bir eksik kalacağı gibi bir yanılgıya sokmak istiyorlar insanları. Hayır. Gayet açık. Şu seviyede artık 4 maçlık bir serinin oynanmayacağı kesindir. Kimse kimseyi kündeye getiremez pat diye. 4 maçı safdışı bırakıyoruz böylece, ve elimizde 5-6-7 maçlık ihtimaller kalıyor. Eğer bunlar da birer kez gerçekleşirse beyler................ Artık siz gereken yerlere bu postu iletir ve yaşanacakları durdurmaya çalışırsınız. O arada ben kaçıyor olacağım. Allaha emanet olun.

2 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Oklahoma-Miami finaline doğru adım adım...

anilka23 dedi ki...

lan onu bunu bırak clippers bizim scott'ı istiyormuş aslşkfjşaslkfjkasfasfkljaskfjaskfaslfjakfkjlafeoıfdkfad bu sene olmasa bile seneye şike şike şampiyonuz. favoriye mi alırsınız şunu, başka bi' şey mi yapaasldaşfaş OKLAHOMA CITY THUNDER ULAN.