Konsol



Her kuşu siktik, bir leylek kaldı. Voleybol formalarına da el atıyoruz. Zevkten değil gerçi. Bir abukluk gördüm, ondan bahsedeceğim.

Geçen işte "kızlarımızın" ilk maçını izliyoruz. Ulan bir baktım, formada bi' saçmalık var. Sanki siyah-beyaz renklere sahip bir takımın, numaralar kırmızı renkte yapılmış bir forması. Aynen aşağıdaki geçen sezonun Beşiktaş çubuklusu gibi. Reklamla birlikte oluşan görüntüden bahsediyorum yani.



Oysaki, yine aşağıda göreceğiniz, önceki siyah formalarından birinde, efendi gibi kırmızı ve beyazı kullanarak, o formanın bir nevi "deplasman forması" gibi bi' şey olduğunu anlatabilmişler. Bu yeni siyahta ise o yok.


Arkadaş bu formanın fotosunu bulana kadar da neler uğraştım. 1 maçta mı giydiler ne, ona da ben denk geldim herhalde ki aklımda kalmış. Son olarak kızlarımıza baş-

4 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Siyah formanın mantığını anlayamıyorum. Neden kırmızı değil de siyah deplasman forması?

L dedi ki...

abi bir voleybol-bilir arkadaşa sordum, kadınsal meseleler yüzünden diyor. şimdi beyaz şort/tayt giyilemiyor, malum. öyle olunca kırmızıya ikinci siyah oluyormuş. bu şekil.

Burak Eken dedi ki...

İlk forma beyaz zaten. İkinci kırmızı olabilir.

Gian ULUCIAI dedi ki...

Beyaz tayt giyemiyosalar Orkid yıllarca bizi o reklamlarla kandırmış mı? Bütün reklamlarda ya beyaz pantolon var, hatta o reklamların yarısı voleybol/beach volley temalı diil mi?