Crown


Real Madrid Şampiyonlar Ligi'ne özel yeşil bir 3. forma yaptı biliyorsunuz. Bir de aynı renk ŞL'ye özel antrenman ekipmanı yapmışlar. Tema ve bütünlük açısından güzel hamle. Bizim bu seneki Avrupa rengimiz yeşil diyorlar. Bu tip büyük takımların Şampiyonlar Ligi'ne özel ürünleri oluyor. Chelsea falan da giyiyor biliyorsunuz. Şampiyonlar Ligi haftasındaki antrenmanlarda ve maç gününde bu ekipmanlar ile antrenman yapıp, ısınıyorlar. Hoş bir uygulama.

Burada dikkat çeken Real Madrid'in logosu. Bu konuda çok katılar. Genelde İngilizler'de gördüğümüz ve yavaş yavaş bütün dünyaya yayılan formaya uygun tek renk logo olayında biraz katı bir takım Real Madrid. Formalarında bu tip işlere girmiyor. Orijinal logosunu kullanıyor. Ancak bilinenin aksine diğer ekipmanlarda bu kadar katı değil. Bu tip yan ürünlerde, Şampiyonlar Ligi ürünlerinde logosunu fotoğrafta gördüğünüz gibi kullanıyor. Genelde lacivert çerçeveli olduğu için pek göze batmazlardı, ancak bu sefer daha belirgin kullanmışlar.


O kadar katı olmadıklarını hatırlatalım ve yakında formalarında da görürüz diyelim. Bu tepedeki beyaz da başka bir örnek.

0 yorum: