Karay


Ne kadar şık olmuş değil mi? Hangi forma örnek alınarak tasarlandı, hepimiz biliyoruz. Bu sezon bu maç hariç evlerinde oynadıkları 5 maçın 4'ünde beyaz formayı, yani deplasman formasını giymişlerdi. Önceki sezonlardan da forma kültürü oluşturma adına bir çabaları olmadığını anlayabiliyoruz. Ama şu ellerinde varken olabildiğince giyseler. Daha önce 1-2 kez kırmızı şortla giymişlerdi, bu kez ise olması gerektiği biçimde. Beyaz yaka ya da kol ucu her zaman olmaz tamam, ama çubuklu altı beyaz şortu keşke oturtabilseler. Ulan hadi onu da geçtim, çubuklu formayı iç saha için sabit hale getirebilseler.


5 yorum:

N. Burak dedi ki...

Hocam yalnız adamların doğru kombinasyonu mavi şort ve çorapla benim bildiğim.

L dedi ki...

o zaman onu giysinler. giymiyorlar ki. benimki sadece dilek zaten.

N. Burak dedi ki...

Keşke giyseler. Geçen sezon ikinci yarıda iç sahadaki bütün maçlarında çubuklu-mavi-mavi giymişler. İlk yarıdaysa birkaç kere bu kombinasyonu giyerlerken geri kalan tüm maçlarda açık mavi formayı kullanmışlar.

N. Burak dedi ki...

Spor Toto Kupası denen abuk sabuk şeyde de yine tüm iç saha maçlarında açık maviyi giymişler. Türkiye Kupası'nda da iç sahada iki kere çubuklu, bir kere beyaz giymişler.

L dedi ki...

öyle gitseler yine iyi. ama bu sene içerde 6'nın dördü beyaz ya. olacak iş değil. ki geçen sene o turkuazı falan da çok gereksiz giydiler içerde birkaç kez.