Rayiç


Şu Alex heykeli insan içine çıktıktan sonra benim kafama takılan soru, -belki de "haliyle"- "acaba Alex'in şu 8 sezonda giydiği çubuklulardan hangisini heykel için seçtiler" oldu. Dikkatle baktıktan sonra aklımda 2 aday oluştu.



Biri şampiyon oldukları ve kendisinin de hayvan gibi oynadığı 10-11 sezonu, diğeri de 05-06 sezonu. Yaka kısmı ve omuz kesimine bakınca, üsttekine benziyor. Fakat çubukların kalınlığı ve kol tasarımı açısından ise, alttakine. Böyle düşünmemiş olabilirler tabii. Bir de eğer heykelde armanın bulunduğu tarafa bakarsak, alttaki daha yakın gibi. Ama bunun heykel için seçilen duruşla da alakası var. Şu halde sola koysan görülmez.



Ayrıca, Adidas logosunu koysan sorun çıkacakken, üç bantın yine formada olması da ayrı ilginçlik. Fakat 8 sezon boyunca Adidas ile sahada görünen adamın da heykeli böyle olur tabii, normal. Bilgim yok ama, onlarla bu konuda konuşulup belki sponsorlu bir biçimde de sergilenebilirdi heykel. Çok daha şık olurdu da.

3 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Ben özel olarak bir formanın yansıtıldığını sanmıyorum. Temsili olarak tasarlamışlardır. Logo konusunda hem senin bahsettiğin detay var; hem de Alex'in oynadığı dönemde FB formalarında çoğunlukla logo oradaydı.

emoronchie dedi ki...

09-10 da olabilir aslında.

Unknown dedi ki...

11-12 olabilir.