Tenzih


Dün Tıvaytır'da bir muhabbet (ki ondan da bahsedeceğim az sonra) vesilesiyle aklıma geldi de, Suns işte bu sezon parkelerin tasarımında değişikliğe gitti filan hani, görmüşsünüzdür. Seçilen yeni dizaynda mor rengin bulunduğu hiçbir yer yok abi. Çok garip değil mi? Hani konuyla alakası olmayan biri şu sahayı görse, sonra adama morun onların renklerinden biri olduğunu zor anlatırsın. Yani mor bu takımın ikinci rengi, hatta beyazın her takımın ana rengi olduğunu düşünürsek, bir anlamda asıl rengi. Belki de Toronto'nun birkaç sene önce yaptığı gibi, renklerin önem sırasında değişikliğe gidecek olabilirler. Bunun yolunu hazırlıyorlardır falan. Sonuçta turuncunun etkisini hepimiz biliyoruz. Turuncu 2. forma olur, zaten kaç sezondur yeni forma yok, bir de siyah çakarlar, tamam. Bu arada yeni parkeler nasıl döşendi, izlemek için şuradan.

En başta bahsettiğim "muhabbet" de şöyle gelişti. Dombili nickli arkadaşımız şu cümleyi ortaya attıktan sonra, Fileli Sepet abimiz de şu tivitle olayı açıklığa kavuşturdu. Güzel farketmişler.



2 yorum:

Burak Eken dedi ki...

İsim şansı. :) Benzer bir örnek de Hanover 96'da var. Onların da logosu GS gibi çok basit bir tasarıma sahip. Sadece "96" yazıyor ortasında. Suns'taki gibi altlı üstlü aynı görüntü oluşuyor.

L dedi ki...

aynen. onu daha iyi tasarlayabilirler aslında.