Akordeon


Şu Ntvspor'daki Tarihte Bugün mü var ya, dün ona denk geldim de... Olacak iş değil abi. Meğer Daum (da) yıllarca saçları fönleyip gezinmiş memlekette. İlk dönemler hariç tabii. İzlediğim kısımda Türkiye'ye ilk gelişi anlatılıyordu, adam bildiğin gıvırcık. O zamanları direkt hatırlamak da zor, gitmiş akıldan.


Hatta "bir de boyatmış üstüne" diyesim var ama ondan emin değilim. Beşiktaşlı ya da Fenerbahçeli arkadaşlar zamanında bu süreci takip etmiş olabilir tabii, hatırlayan varsa bi' el atsın. Yazıklar olsun abi, yapmayın işte şu işi.

Sonra da aklıma o dönemin bir başka "föncü"sü Van Hooijdonk geldi. Bu iki adamın bir arada olması belki de o arka arkaya iki şampiyonluğu getirdi. İşte size alternatif analiz.



Haliyle ikisinin bir arada göründüğü foto aradım ama, ancak bu var. Bakarsınız yıllar sonra Aziz Başkan da çıkıp "bu ikili zamanında kıvırcık halleriyle sahada yer alsa o kupaları alamazdık" diyebilir. Ki unutmayın, 05-06 başlamadan Van Hooijdonk ayrılıyor ve o sezon biz şampiyon oluyoruz; Denizli, 16 dakika falan. Nedense futbol dünyasında bu tip faktörler es geçiliyor.

3 yorum:

gerisi önemli değil... dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=rjrhhQ4yqPI

şu videoyu izle bi de :)

L dedi ki...

biliyorum bunu abi, daha çok ceket kısmıyla meşhur gerçi :)

gerisi önemli değil... dedi ki...

bence saçlar daha kötü :)