Bebişler #2

Yaz gelince fangörllüğüm de ister istemez bir düşüş oluyor. Bir de pek çok bebiş futbolla ilgili olduğu için yazın ben de otomatik izne çıkıyorum. Lakin bebiş listesinde ilk 3’te yer alan Howard bebişin bu videosunu şimdi görmem bana yakışmadı. Gerçi Howard, genel de “cookie challange” gibi videolarla karşımıza çıktığı için Howard hater’larından anında 100 mention alıyorum. Ama bu videoyu henüz onlar da görmedi sanırım.

4 Ağustos’ta yayınlanmış video, Howard çoktan Houston’a gitmişti bile. Cuban başkanın neden böyle bi şey yaptığını da anlamadım. Dallas fangörlü olsaydım (eğer Howard bir gün Dallas'a transfer olursa, olmayacağım şey değil) böyle bi şeyi yediremezdim kendime ki videonun yorumlarında da pek çok Dallas fan’ı aynı şeyi söylemiş. Dallas’ı zaten severdim bu videoyla bir kez daha fethetti beni. Adam üşenmemiş ve Howard - Dallas konseptli animasyon hazırlatmış. Howard, seneye Dallas’a giderse şaşırmayız.




Future MVP, Future Stars, The most dominant center of all time gibi sözlerle beni fetheden Cuban başkan bakalım Howard’ı da fethedebilmiş midir?

0 yorum: