Tesis

Bundan bahsetmiş olmalıydık. Arşive de bakmadan giriştim artık, neyse. Kayseri "rekora gidiyor". Bu konuda rekor falan yoktur tabii de, içinde bulunduğumuz seneler itibariyle rekor denebilir. Başka şeyler de denir.

Bir süredir gördükçe "hala giyiyo' musunuz lan" diyordum, ama tam olarak ayırdına varmam az önce oldu. Bu arada maç da feci boka sardırdı, Cücü amına koyim. Heh, ne diyorduk, abi 5 sezon olmuş. Yani bu sezon 5. sezon, bu çubukluyu giydikleri. Hani 2-3 tamam da, 4 ya da 5 olduktan sonra, hafiften boku çıkmış oluyor. Sene 2014 olacak yani. 






Düşünün bak, Bobo Beşiktaş'ta onlara karşı oynarken bu çubukluyu giyiyorlar, 2 sezon geçmiş aradan, hala aynı çubuklu.

Bu sezonlarda düz kırmızı, sarı falan da giydiklerini gördük, ama başka çubuklu var mıydı? Ben hatırlamıyorum. Umarım seneye artık biter bu seri. Millet yadırgayacak zaten diğerini.



2 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Aynı formanın 5 yıl giyilmesi açısından bakarsak, evet, oha. Ama Anadolu'da (hatta büyüklerde de) o kadar büyük standartsızlık var ki, birilerinin formasıyla özdeşleşmesi çok güzel. Kaldı ki Kayseri, Sivas gibi de yapmıyor. Mümkün oldukça giyiyorlar bu formayı. Özellikle de iç sahada. Kayserispor deyince aklımda direkt bu görüntü canlanıyor. Eminim çoğu kişi için de öyledir. Ülkede forma konusunda bu seviyede takımlara ihtiyaç var.

McDennis dedi ki...

dün bunu ben de düşündüm de, forma satışı derdi yoksa, ne diye kassınlar ki her sene her sene. Elde fazladan vardır, basıp basıp giyiyorlardır.