Marquee


Çok ilginç bir nokta var. Hatırlarsınız, zamanında İBB Süper Lig'e çıktığında Lescon giyiyordu. O hani Fener'i turkuaz forma giymiş halde yenmişlerdi de, sezon sonuna dek giymediler bir daha falan. Şimdi seneler sonra tekrar 1. Lig'deler ve onları yeniden Lescon'larla görüyoruz. Sanki "ee hacı, biz zamanında buradan ayrılırken üstümüzde Lescon vardı, madem geri döndük yine Lescon olacak..." der gibi.


Lescon'a döndüler ve onları artık sadece "dümdüz ve tek renk" formalarla izlemiyoruz. Kombinasyon yine yok sayılır gerçi. Ama en azından renkler birbirleriyle kullanılmış, bazı tasarımlar denenmiş. Süper Lig'de yer aldıkları 6 sezon boyunca, neredeyse HEP dümdüz formalar giydiler. Bembeyaz. Masmavi. Tupturuncu. "Öeh" dedirtecek kadar vardı.

Şu lacivert bayağı hoş mesela. Armanın ortada olması, renklerin uyumu falan. 2-3 yıl önceki Nike'ın "Victory"lerini hatırlatmasına rağmen hani.


2 yorum:

Selocan dedi ki...

İşte ben olsam beyaz formanın şortu ile parçalı formanın şortunu değiştirirdim birbirleri ile. O zaman düz lacivert ile şahane set olurdu.

L dedi ki...

onu da seneye becerirlerse, üf.