Park


Bu kollu formalar tabii birçok konuda yeni "cephe"ler açıyor. Bir tanesi de şu: Yukarıdaki fotoğrafa bakalım. Kollu formanın giyildiği bir maç. Ve sleeve takan bir oyuncu. Ne oluyor, sleeve takılan kol, boydan boya kapalı hale geliyor. Bir tık ileri götürelim: Diyelim ki, mevzu bahis oyuncu Andre Drummond gibi, iki koluna da sleeve takan biri. Gözünüzün önüne getirin. Tamam.

E şimdi nasıl olacak? Bayağı bayağı, vücudun üst kısmı tamamen "örtünmüş" olacak bu durumda. Alışıldık görünümün tam tersi. Akla geliyor ister istemez; bu kez de (böyle üste oturan) tişörtle sahaya çıkmanın yolunu açarlar mı? Şöyle bir bakınca "ulan olmaz be" diyemiyoruz. Sonuçta 5 sene önce de kollu formayı söyleseler götümüzle gülerdik. Ee, "pazar" muhabbetleri işte. Yapacaklarsa da yaparlar, ve satarlar.



4 yorum:

Beercholic dedi ki...

yakında kazakla oynayacak bu ibneler aq

Muratonovic dedi ki...

bugun lakers-heat macinda lebron sortun altinda tayt giyiyordu.. Bu isin sonunda kol ve bacaklari saran tek parca tulumlar, veya bisikletci mayosu giyerler mi acaba ? Bu isin sonunda guresci mayosu giymesinler haci ? insan korkmuyor degil :/

ps: an itibariyle rockets-spurs maci oynaniyor ve her iki tarafta kollu formalarla oynuyor.. hala alisamiyor insan... ve ayrica genelde cift sleeve takan howard bu sefer takmamis, acaba kollu forma diye mi ?

borgakanturk dedi ki...

"NBA’s sleeved Christmas Day jerseys" olarak geçiyor. sanırım sezon boyunca giyilmeyecek. 20-23 aralıktan yılbaşına kadar giyilecek. Yılbaşı hediyesi stratejisi biraz bir de christmas havasını nba ortamına da aktarmak amaçlı.
Yılbaşı için bir tanıtım filmi çekilmişti orada bu formalar vardı sanırım.

L dedi ki...

@borgakanturk: hocam eyvallah da, biliyorum ya. o kadar da değil yani. sağol.

@muratanovic: olabilir abi, uyarmışlardır belki. curry ve iguodala'da da bileğe kadar tayt vardı. salak salak manzaralar amk.