İnşa



Şampiyonlar Ligi seviyesinde böyle bir şey görmek hoş değil. 3 sene sonra aynı çorabı giyiyorlar. Sorumlusu kimse, ayıp yani.

Tayvan


Bu "kollu forma" işinin boku çıkmaya başladı. Christmas maçlarına özel forma üretilmesi hoş (hatta geçen seneki "monochrome" formalar çok şıktı) da, bu kol olayı nedir ya? Piyasanınızın da amına koyim, sektörünüzün de. "Bu sezon 5 takım kollu forma giyecek" diye yazın duyulmuştu, seneye 15 yaparlar.


Bizimki de bu şekilmiş. Bulaşmasak iyiydi. Reklamı da izlemişsinizdir, hoş olmuş. En azından orda yokuz. Bu da bir şey.


Ulu


Cins Amerikanlar baksın bakalım, daha önce de bu tip bir şey gerçekleşmiş mi. Varsa bu gece bir şekilde öğreniriz zaten. Çok ilginç. İşin içinde CIA falan olabilir. Ya da Ahmet Çakar.

(Burak Uçmalıoğlu'na teşekkürler.)

Alakasız not: Warriors çok güzel takım olmuş. Bogut ciddi sakatlık geçirmezse Batı Finali falan rahat gelebilir.

Junkyard


Dün gece Minnesota-Clippers maçında bir istatistik verdiler. Şu anda en uzun süre Play-off yapamamış durumda olan takımlar. İlk sırada Minnesota, 9 yıl. Ardından Kings, 8 yıl. Sonra da Toronto ve Wizards geliyor; 5 yıl. Hemen aklıma 2004 2. turu geldi. Garnett'in Wolves ile zirve noktası. O Kings'in ise son demleri. Bu seriden 5 sene sonra, iki taraf da darmaduman oldu. Şimdi -belki- yeni yeni silkiniyorlar. Bir daha ne zaman ikisi de oralarda rastlaşır, bilinmez.


Retro-Spurs 9


Yort


Dün geceki Pacers-Nets maçından. Fütursuzca gidip Nets benchinin hizasına oturmuş dayı. Pierce gördükçe şalterler atmıştır. Maçı da verdiler, gidip dalmadı allahtan.

Ama asıl mesele aşağıda. Beter olun amına kodumun suratsızları.




Silverado



Melih Gümüşbıçak formasının arkası ligde düz olmayan, klasik şekilde çubuklu olan Sunderland için yukarıdaki kelimeleri kullandı az önce. Lig olarak ne kadar gerideyiz bilemem de, forma kültürü olarak 350 sene falan gerideyiz Melih Bayım.