Blu


1. Caner Erkin, "büyük umutlarla" Rusya'ya gitmiş. Saçlar daha o kadar uzun değil, sakal da yok –"yumurta gibi çocuk". Sakallı haliyle Dünyanın en çirkin adamı. Umarım yeteri kadar insan bunu fark etmiştir.

2. Uğur Boral da akıllarda kalan hemen hemen tek iyi performansını sergilediği sezonda görülüyor. Bir de 2 sezon sonra Sivasspor'a attığı goller var işte.

3. Boral'ın şu fotoda gördüğümüz hali, tipik bir Türk futbolcusu saçmalığı. Sanki öncesinde 5 kere gol kaçırmış gibi, kaçan ilk pozisyonda "Allahım ben daha ne yapayım-Nasıl girmez-Ben ne yaptım da girmedi-Ne günah işledim yarabbim-Orucu eksik mi tuttuk" temalı bir yakarış sergiliyorlar Çünkü alayı gerizekalı.

1 yorum:

Muratonovic dedi ki...

Turk futbolcusunun beni bitirdigi an, kaleci ile karsi karsiya veya baska bir musait pozisyonda kazma otesi bir vurusla, genelde kalecinin uzerine vurarak veya kalenin 5 metre ustuna abanarak, golu kacirdiktan sonra elleriyile basini tutup sok olmus yuz ifadesi ile 'aman tanrim ben bunu nasil kacirdim' bakisi atmasi..
Sanirsiniz adam Avrupa'nin en sogukkanli gol vurusuna sahip oyuncusu da ilk defa gol kaciriyor.. 2-3 tane isim (Tanju, Fatih Tekke, Sergen, Ilhan Mansiz gibi) disinda sogukkanli net gol vurusu yapan Turk golcusu gormedim ben, ama hepsi kendini Van Persie zannediyor...