Stick


4 günde iki maç. Biri (yani ilki) içerde, diğeri deplasman. İkisinde de sarı formaya karşı oynanmış. Peki o zaman neden ikisinde de kırmızı forma giyilmemiş? Başta "Euroleague'de bu işlere daha bir dikkat ediyor olabilirler, ondan belki" diyecektim ama, bizimkiler Olin'in yeşili giyeceğini düşünüp (en azından Viki'de iç saha formaları o gözüküyor) başka forma götürmemiş olabilirler, ki bu da bizimkilerin hatasıdır o zaman. Karışacağından değil şu şekilde, ama kırmızı forma varken neden bu giyilsin, değil mi?


Ayrıca lafı geçmişken: Bu sezon 5 formamız var basketbolda. Ne gerek var bu kadar lan. Baksanıza şunlara amına koyim.

3 yorum:

HotSauce21 dedi ki...

Evet 5 forma var ama 5'i 1 forma etmiyo bence. Champion 90'ların NBA'inin forma üreticisi olarak hep "sağlam marka" imajını çizsede son bi kaç yıldır piyasadan iyice elini eteğini çekmişti. Yanılmıyosam İtalya basketbol liginde bi kaç takımın forma sponsorluğunu yaptılar ve geçtiğimiz sezondan itibaren de Galatasaray'ın basketbol forma sponsoru oldular. Geçtiğimiz sezon başında formaları yetiştiremeyerek takımın bi kaç maça resmen idman formalarıyla çıkmalarını sağlayarak bomba bi harekete de imza atmalarına rağmen ısrarla anlaşma devam ettirildi ve bu sezonki 5 forma geyiği de geçen sezonun günah çıkarması olabilir.

Döneminde her türlü fiyasko yaşanan Murat Özyer'in -artık ne kadar komisyon aldıysa- twitter'dan formaları allayıp pullama çabaları devam ededursun, ben formaların takıma yakışmadığını düşünüyorum. Nike'ın Fenerbahçe ile anlaşmasını ve formalarını gördükten sonra Galatasaray'lı yöneticilerin yine küçük düşündüklerini rahatlıkla söyleyebiliriz bence...

L dedi ki...

abi öyle günah çıkarmayı yesinler ya. hani beyaz falan olsa gene tamam da, o bile yok. o geçişlilerden iki tane olması saçmalık.

futbol takımı nike giyen biziz. ama basket şubesi nike giyen fener. barça/real örneklerine imrenerek bakarız işte daha böyle.

errea dönemi bundan daha iyiydi sanki ya.

HotSauce21 dedi ki...

Hah dün Errea bunlardan daha iyidi yazacaktım, o kadar şey yazınca unutmuşum, ağzına sağlık.

Futbol Nike giyer, Basket Champion, nerde kurumsallık?