Touch


Bu Thunder taraftarının iki renkte tişört giyerek oturması güzel. En azından Miami'ninkinden iyi her türlü, o kesin. Fakat rakip mavi giyince, ki oradaki ilk iki maçta Clippers öyle yaptı, sanki deplasman taraftarıyla kardeş kardeş oturuluyor gibi bir atmosfer ortaya çıkıyor. Ya da hayır amaçlı maç ayarlanmış gibi, "Zidane'ın takımı vs Figo'nun takımı" falan.


7 yorum:

HotSauce21 dedi ki...

Serinin ilk maçında Clippers yine mavi formayla sahadayken, tribünlerin tamamı mavi formayla oturuyolardı. İkinci maçta bu duruma biraz uyanmış olacaklar ama yinede "ne serden geçerim ne yardan" misali maviden de vazgeçememişler ve mavi-beyaz çeşni yapmışlar...

Muratonovic dedi ki...

Oklahoma'daki ilk maçta tüm taraftarlar mavi tişört giydiler, ve Clippers sahada mavi forma ile oynadı. Sanki maç Clippers'ın sahasında gibiydi, ben kanal değiştirirken denk geldim bir sure Clippers'ı Thunder diye izledim, sonra Griffin felan görünce anladım. O yüzden sanırım gene sakata gelmeyelim diye ikinci maçta yarısı beyaz yarısı mavi tişört giymişler, ama yine de maçtan once bilinmiyor mu kimin ne forma giyeceği, ona gore ayarlasınlar işte çok mu zor ?

L dedi ki...

@hotsauce: abi indiana, memphis ya da (önceki) g. state örneklerindeki gibi (3. renk kafası yani) turuncu ya da sarıyı seçebilirler aslında, ama akıllarına gelmedi ya da yanaşmıyorlar bir sebepten.

@muratonovic: ya tişörtleri muhtemelen çok önceden basıyorlar, o yüzden forma değiştirtmek daha kolay. ama clippers da yanında kırmızıyı getirmediyse, işte o zaman...

Muratonovic dedi ki...

Aha oklahomadaki üçüncü maç, herkes beyaz tişört. Konu kilit.

HotSauce21 dedi ki...

2. maçta temelleri atılan götün götün beyaz tshirte dönme misyonu sonunda 5. maçta tamamlanmış oldu, vatana millete hayırlı olsun :))

@lap bi çok takımın resmen 3. rengi olmasına rağmen bunu benimseyen çok fazla yok gibi, sen daha iyi bilirsin tabi. o yüzden rakibin forma rengini giydiririz yine de 3. rengi seçmeyiz kafası gibi geliyo bana birazda...

Beercholic dedi ki...

ya taraftarlar pek sallamıyorlar bizimkiler ne renk giyiyor rakip takım ne renk giyiyor falan. muratonovic amerika'da oturuyor sanırım daha iyi bilir, ben nhl'de denk geliyorum orada iç saha maçlarında koyu formalarını giyiyor takımlar, dış sahalarda beyazları giyiyor ama pittsburgh taraftarı mesela içeride takım siyahken kendileri beyazımsı-sarımsı tişörtlerini giyebiliyorlar.

Muratonovic dedi ki...

Oklahomanın evindeki üçüncü maçta taraftarlar full beyaz giydi. İlk maç herkes mavi, ikinci maç yarısı mavi yarısı beyaz son maç hepsi beyaz olmuş oldu. Bu süreçte Clippers hep mavi forma ile oynadı. Bir arayış, bir iletişimsizlik bir başıboşluk bir adam-sendecilik var gibi geldi bana ama emin olamadım.
Amerika'da (Houston) yaşıyorum evet ama yeni olduğum için ben de çok halkla bütünleşemedim henüz.