El-Kol 16


Muhtemelen bu son dönem saçmalıkları gibi değil, anlamlı bir şeyler var bilmesek de, fakat seriye koymaya engel değil tabii.

5 yorum:

gerisi önemli değil... dedi ki...

bird ile magic herşey olumlu demiş, jordan ise zafer bizim :)

L dedi ki...

ben niyeyse yüzük sayılarını düşündüm bir an, jordan o zaman daha 2 tane almıştı ya hani. ama diğerleri tutmuyor tabii...

Muratonovic dedi ki...

bird necmeddin erbakan'ci demek bunu anliyoruz, Jordan savaşa gidiyorsa demek o da zafer işareti çekmiş. Magic ise topsunuz olm demeye çalışmış ama henüz hareketi tam anlamamış sanırım ters yapmış. Evet fotoğrafın arkasındaki bilinmeyen bu.

bussballer dedi ki...

abi bi de şu fotodaki denyoların lüzumsuz ciddiyetiyle bu fotoğrafı karşılaştırmak gerekmez mi? http://m.friendfeed-media.com/f38349a0e40628f2e008f050140c1717bbb89cd5
yani bu nasıl bir antipatikliktir. tamam amk en iyi sizsiniz, en kral basketi siz oynuyorsunuz. ama insanda azıcık güleryüz olur lan. eve sokmam şu üçünü.

L dedi ki...

abi şimdi şöyle bir şey var, davis ve rose, şu anda ligdeki en mülayim adamlardan. harden'a normalde zaten itici denebilir. anlık bir şey yani, pozla alakalı. mesela orda wade-lebron olsa "zaten öyleler, haklısın" derim, ama burda geçerli değil pek.